Followers

Tuesday, May 3, 2011

Yes Selamat sampai

Assalammualikum dan selamat pagi semua hehe yes selamat sudah sampai hadiah yang aku pos untuk pemenang SEGMEN IQ ANDA hehe thanks kepada fayad sebab buat review pasal dah dapat hadiah eh hehe takut wo0..tak dapat  plak nanti pengsan aku gahaha :) alhamdulillah selamat sampai kat tangan tuan empunya hehe fuhh..selamat sampai takut gak aku tak dapat naya ja hahaha :P 

ok kepada fayad jangan terkejut eh memang kami bagi ketiga-tiga hadiah tu huhu tak caya erk? nah baca baca review hadiah ni dan yang  keychain tu pengganti kura-kura yang dah abis huhu sila baca balik ek hehe apa-apa pun syukur alhamdulillah dah selamat sampai kan?hehe so alang-alang tu nak buat la review pasal blog  fayad ni hehe :)



itu dya fayad comey kan? ;)


antara entry dya yang aku suka hehe ok aku suka mengodek-godek blog orang 0opss terlebih sudah haha :P entry yang aku suka kat blog fayad ni adalah:

just simple quote nak taw apa? meh terjah blog fayad dengan entry cry ,laugh and love hehe ok done untuk pagi ni punya entry. sapa nak luck kura-kura tu? haha aku leh poskan kahkah



5 comments:

ejulz said...

jeles kat fayad ni.. huHU

aqmalazmi said...

nak nak nak..
heee :D

::FAIZ FARISH:: said...

Aqmal ko nak apa? hahaha

ZWAN SABRI said...

baeknyer dia pos adiah bg kat org.. erm, xmo pos adiah bg kat zwan plak ker? HEHE

MySuaraBlog: Sebiji Telur Jer?

putrifayad said...

hehehe...thanx ey efa..siap tempek header..;)
ok da caya da dpt 3 adiah tuu...

@ejulz jgn jeles ok..:P

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...