Esok Akan Dihantar

Assalammualikum dan hye semua hurm sorry lah yea pada semua pemenang SEGMEN IQ ANDAhari tu yea hurm pada pemenang-pemenang segmen IQ ANDA hari tu aku minta maaf bebanyak yea sebab aku tak hantar lagi hadiah yea mohon ampun dan maaf yea aku sedih ni huh sebab2 wuwu T___T ingat tak kami ada Review Hadiah hari tu? tak ingat mai tengok balik wuwu si turtle tak da stok dah kami jenuh cari lepa duk kata nanti ada la apa la grrr...penat tunggu taw adess T__T so aku ambik keputusan aku tukar hadiah turtle tu dengan keychain ok!!!boleh erk jangan la marah wuwu T__T sorry sesangat ye aku terus beli untuk hampa yang menang tu ni la keychainnya comel tak?




So aku takmau tangguh dah sebab semua dah ok dan rasa kecewa pon ada sebab hantaq lambat sabar na hampa-hampa yang menang tu yea  T__T  jangan marah taw aku bukan takmau bagi tapi tu la grrr....si turtle tak da stok macam-macam pulak alasan orang tu bagi kata stok tak da lagi then pi lagi pun tak da kata la tak jual terus kan senang tak yah aku ternanti-nanti selalu pi tengok kat kedai kome taw adess sabar ja la,ok la esok aku akan hantar yea aku hantar dua dulu pastu dua lagi then nanti semua pemenang akan dapat yea dont worry ok aku akan bagi punya yea hehehe



sabar jap eh + jangan marah eh T__T






 

8 comments:

YanaMIB said...

ehehh xmo la sedey²..akak memahami..dlu pn akak lmbt pos adiah GA..ngee~ =P

fRaMe+LenSeS said...

amboih. sonoknyaa..

My Aisy said...

hehe...tak pe lah...yg penting dapat...hehe..

.: noor badriah :. said...

wah!nak jugak =)
post kat bad skali yer..hee~

dean said...

2la..tpk gk..bila..cik efa nk bg adiah..

da berkurun rasanya..

hahaha

tape2...leh tgu hehe

putrifayad said...

hehehe..
xpe la efa..
fyd x kesah jnji dpt kn..
ok2 akn tggu..;)

mr.syazwan said...

huhu tau sy x dpt kan

=(

Encik Blogger said...

janji dapat.. yeay.. hehehe.. lame encik blogger berehat dah. berhabuk la rase blog encik blogger.. ade perkara encik blogger kene settle