Monday, March 29, 2010

KENANGAN BERSAMA KAWAN-KAWANKU


Gambar kenangan bersama Kengkawan 1 kolej&pensyarah saya  hehehhe..kami semua pi sana untuk bercuti sambil buat kerja/tugasan kolej.kami semua tidur di PaLmA  BeacH ReSoRt.Semua kengkawan letih sesangat bila dh sampai huhu...kitaorang ada group untuk buat tugasan ni.group kami cuma sorang ja lelaki tapi kira OK la sebab Haris duk group kitaorang..macam-macam kami pelan nak buat tugasan ni kekadang tu naik pening tp nasib la ni  semua  semangat kerjasama apa penting kerjasama.. ya kalo tak hurm~~

Lepas kami sampai ke resort n rest la skit..ptg2 sikit tu kami pi ronda2 kt pantai tu..sempat lg kitaorang pose nk bergambar huhuhu..biasa lah bukan selalu,bkn kami ja yang ada group lain n lec pn ada hahahaha...diaorang semua siap nak bermandi-manda lagi huhuhu...tp kami just jejalan ja masa tu..relax kan minda sementara tnggu nk petang..lepas tu kami pi makan n posing2 hahahha...tup2 dh maghrib..kami pn blik la room masing2..
ak,kim and ain..kami duk tiga orang ja..best sangat duk tiga orang ja..tak la bising sangat huhhuu..

kitaorang semua nak gi jalan2 n cari makan..tetiba lak time tu rasa lapar n 1 group n kengkawan yang lain pn pi jga.lepas makan lec suruh kami siap sedia untuk wat tugasan yang bakal kami lakukan..hahhaha...video apa la yang km nak kena wat yer time ni hehehe...Macam-macam kita orang fikir hurm...apa la yer..kami semua sewa van untuk bergerak untuk wat video/photoshoot,mcm-mcm yg kami pelan hahahha..entah jadi taw x..tp rasanya ok ja tgk hahaha..

hurm...kitaorang pergi tokong cina kt sna kami ambil pic n pelan nk wat ideo/photoshoot..Ini lah group sya..hahaha..semua duk tengok kiri n kanan tak taw nk tgk mana 1 camera hhahaha..sebab byk sgt camera duk snap hahahha...lepas daripada tu kami semua pi kilang pemproses naik van yang telah disewa..takut sesangat naik van ngan pak cik tu sebab dia bawa van laju sangat hahhaha ni ada la kenangan sikit naik bas tu...

Ha lepas tu,kami kami pi kilang proses ni..mcm-mcm ada jual dekat sini hahhaha...soto yang bergula,satay yang bkar cm keropok tu n lain-lin lagi..ada mcm2 la kt sini jangan tak pi best sangat hahahaha...ha lepas dh beli2 barang kt kilang tu km semua sempat lg snap pic hhahaha..biasa la untuk simpan buat kenangan la nnti kata kan huhuhu...
Yumm...BBQ time...best2...saat ni la yang syok sebab wat BBQ ramai2,suka sgat sebab leh makan ayam,hotdog,udang uhuhhu...kami semua bekerjasama untuk menyiapkan BBQ ini..ada yang tolong hidang..tolong kipas BBQ ini n bleh kta semua la wat kerja untuk siapkan BBQ ni hahahha..lepas tu kami makan ngn nasi goreng yang dibeli oleh lec kami yumm....sedap!!!!

Yeah...lepas semua cm penat...so this time nya kita bermandi-manda for the last time uhuhu...semua pose sakan sangat haahha..

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...