Followers

Tuesday, May 11, 2010

result o0...result..

Ari ni ak mai awal kt tmpt keja..huhhu..lepas mkn and relax2 kat pantry kt tmpt keja ak ni..ak terus pi duk tercongok kt tmpt ak keja ni la..sunyi sepi..mcm dunia ini ak yang punya :) uhuhu...and then ak pi la cek printer cm biasa keja ak cek paper..pastu ak bkak laptop n bkak internet cek result ak nk smbng stdy kt Poli tup2 atoi....x dapat ah :( sedihnya ak..punah harapan ak dowh..tp x pa,ada yang len mungkin kali ni rezeki ak x baik..mybe next time ada la tu..uhuhu..

Ak igt nk call KPTM sb diorang suh telefon if ada apa2 problem msa nk cek result tu ah..jap2 lg la ak telefon uhuhu..ak harap dpt la kalo x dpt gak nk wat cmna dh nasib tak menyebelahi ak kali ni uhuhu..apa2 pn ak kena sabar benda2 cmni.."SABAR ITU ADALAH SEPARUH DARI IMAN".Apa2 pn ak bersyukur dengan apa sekali pn yang telah ditentukan oleh ALLAH S.W.T.AMIN...Mungkin this time bkn nasib ak uhuhu...

Nak minta UITM tkut tak dpt...msuk UITM ni byk cabaran yang perlu ak tempuhi uhuhu..tgk la lu cmna..Hurm..apa2 pn ak hanya mampu bersabar ja la..

Sunday, May 9, 2010

My Sketch Drawing

Hurm dah lama rasanya ak tak melukis..tetiba plak semalam masa duk kemas2 barang yg tak diperlukan dalam bilik ak tu tiba2 ternampak plak drawing yg ak lukis ari tu...so ak pn bkak la tengok blik lukisan tu n terasa cm nk lukis kembali uhuhu..Esok ak igt nk g kedai beli Drawing Block..nak lukis la lg banyak2 uhuhu..ni la diantara lukisan yang ak lukis ari tu..x la cantik sangat ok2 jew kot entah..burok pn ada gak kehkehkeh :)

Yeah...

Macam Marah jew muka ni..


Huh..Kepenatan..


Termenung memikirkan masa Depan Kot ni.. :)

Komen2 lah yer drawing ak ni yer uhuhu...

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....