Sunday, February 27, 2011

Review Hadiah Segmen

assalammualikum dan selamat petang korang hehe oklah hari tu ada aku bagitau kan nak review hadiah segmen aku tu kan? ingat? segmen IQ ANDA tu lah ada join? kalau belum  moh la join klik ja nama segmen yang aku kasai taw tu na, kan ada janji nak review kan so hari ni aku nak review jom kita tengok hadiahnya erk,hurm juri untuk pilih pemenang tu kawan aku dan aku jadi juri untuk pilih pemenang bagaimana cara pemilihan dari kesahihan jawapan dan kecekapan minda dya buat segmen tu dan tepat ka tak jawapan tu huh siapa pemenang tunggu....siapa yang tak join lagi tu cepat-cepat join taw hehehe pasal kelas photoshop semalam esok aku cerita lain lah huhu tunggu next entry ok kuinkuin =) so meh tengok apa hadiah yang bakal korang terima ok =)

ini hadiah untuk soalan no 1

soalan no 2

soalan 3

huh tu semua review hadiah yang bakal dimenangi oleh para pemenang yang join segmen tu huh hadiahnya lain-lain bagi setiap satu soalan huhu huh join jangan tak join bagi yang dah join terima kasih =) yang belum moh la join yerp hehe..sorry yea pic hadiah tak berapa elok sebab pakai handphone ja snap pic tu huhu..dan hadiah untuk segmen ni tak la besar-besar yea huhu ini ja yang boleh bagi huhu =) ok itu aja untuk petang ni huhu



4 comments:

putrifayad said...

x sabar nak tggu keputusan...
hehehe:)

A'IM said...

bak luck kura2 tu

zOeY zAu YaH said...

rajinnya buat camni ha ha

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

dapat trofi tu..

hehe

SEGMEN IQ tu

da kusut cr jawapan x dpt2 lg ni

>.<

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...