Thursday, April 16, 2020

LIPMATTE JAMU TUN TEJA


Assalammualikum.Selamat Pagi. Salam Jumaat buat semua. Hari ni sis nak bagitahu pada wanita-wanita diluar sana yang mana ada masalah penggunaan lipmatte tu kan?Ada tak sesiapa disini mempunyai masalah kalau pakai sesetengah lipmatte? Bukan semua penggunaan ok kan,bergantung pada kesesuaian seseorang.

Hari ni sis nak promote dekat korang yang mempunyai masalah bibir sensitif kalau menggunakan lipmatte tu. Untuk pengetahuan korang Jamu Tun Teja ni ada Launch Produk baru mereka iaitu π‘³π’Šπ’‘π’Žπ’‚π’•π’•π’† π’šπ’‚π’π’ˆ π’•π’‚π’Œ π’Žπ’†π’π’ˆπ’†π’“π’Šπ’π’ˆπ’Œπ’‚π’ 𝒅𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒓𝒃𝒂𝒍 𝒃𝒂𝒔𝒆𝒅.



Kenapa tak mengeringkan dan healthy for our lips? Sebab dalam Aqua & Herbs ni ada Avocado & Olive oil infused. Bayangkan bibir kita dioles sejenis lipmatte yang tak mengeringkan, still terletak, ada treatment, tak rosakkan bibir dan tak hitamkan bibir. Love ke love sangat?


Bukan tu sahaja tau, warna yang digunakan pun adalah from natural color pigments for healthy cosmetics. Nak pakai dekat rumah pun boleh. Nak pakai sampai esok pagi pun boleh tak perlu remove as it is healthy for your lips.


Ha gituu wow tak?Wow dan menarik bukan!! So for those who want to try Herbal based lipmatte!Its Limited stocks available so don’t miss it! 


So Lets purchase now whatshapp to more details 0124892617
WHATSHAPP FOR ORDER or Follow AUTHORIZED AGENT JTT DEEJA (INSTAGRAM) AND Jamutunteja (TWITTER) 






Aqua & Herbs (Mawar Edition)

SUTERA BEAUTY THERAPHY

PRICE : RM 168 for this set






LIPMATTE JAMU TUN TEJA

Assalammualikum.Selamat Pagi. Salam Jumaat buat semua. Hari ni sis nak bagitahu pada wanita-wanita diluar sana yang mana ada masalah pengg...