Followers

Saturday, June 17, 2017

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyibuk pula di dapur. Okey dekat sini kak fa nak review sikit pakej photographer untuk korang yang mungkin akan menamatkan zaman bujang? Waahhh gitu kau..dan bila nak kahwin atau bertunang ni macam-macam persiapan yang akan dibuat bukan? Jangan pening-pening memikirkan benda yang remeh temeh okey? Relax be cool ecewah..


Pelbagai persiapan yang perlu difikirkan bermula dari catering,jemputan berapa orang,tema,make up,photographer? Ha part photographer ni kenal book awal? Kenapa kak Fa kata awal? Sebabnya takut mereka tak available,maklumlah kalau kahwin time cuti sekolah ka kan?mesti banyak perkahwinan berlangsung tak gitu? Jadinya korang kena cepat-cepat book kalau tak melopong nak shoot gambar perkahwinan untuk dijadikan kenangan buat tatapan anak-anak nanti..ecewahhh 


Baiklah di sini kak Fa nak suggestkan korang untuk book pakej photographer dari seorang photographer ni, ore kelate kito (bersepah ayat bahasa kelate daku) banyak pakej dia ada tau,so korang tak perlu risau dan gundah gulana gitu tau..semua pakej ada A-Z hok banyak tak? Nak tau pakej macam mana? Nah korang tengok la sendiri..



Boleh terus contact no diatas tu yea


Pakej bertunang


Pakej bertunang


Pakej Pre wedding


Pakej wedding



Pakej wedding



Pakej wedding





Tudia-tudia…macam-macam pakej ada kan? So apa tunggu lagi cepat-cepat contact dan book!!! Nanti melopong nak dapatkan pakej yang letop-letop ni kan? Yang pasti gambar yang nak dijadikan kenangan untuk hari tua?? Gitu kau!! Cantik dan berkualiti okey?? Yeahhh…jangan tunggu lelama tau..capai handphone terus direct whatshapp atau boleh view di page beliau Wan Sky Picture





PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...