Wednesday, April 18, 2018

PETUA MENEGANGKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT WAJAH


PETUA MENEGANGKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT WAJAH AGAR SENTIASA BERSERI.


1. Senaman wajah.
Senaman ni seelok korang buat pada waktu pagi.Buka mulut korang besar-besar, keluarkan lidah dan buka mata seluas yang boleh. Tahan selama 15 saat.


2. Perbanyakan senyum. 
Elakkan muka masam. Kulit akan cepat berkedut kalau muka masam je memanjang.


3. Putih telur
Caranya korang asingkan putih telur dan kuning telur lepas tu sapu kat muka. Biarkan kering selama 5-10 minit n bilas dengan air bersih.



Sambil korang amalkan petua ni semua, korang boleh amalkan titik 2 kali pure argan oil di muka dan juga kunyah dianz vitamin.Dua benda tu sangat baik untuk kulit korang tau. 😍Nak wajah macam kulit telur kena amalkan selalu.










Moga bermanfaat untuk korang semua.


Kalau nak tahu tip lagi banyak meh follow Kak Fa di FACEBOOK OKEY? Meh follow rerapat.



with love Kak FA ❤



#mudabeauty
#dealerdianz
#teamauradianz

CARA BUAT LAKSAM

Hi ampa semua lama sis tak celoteh dalam blog kan?Tapi Sis ada saja di fb or insta tu.Ok disebabkan ada yang bertanyakan cara nak layur nk b...