Pemenangnya

yehaak ok  nak taw sapa pemenang bagi segmen 'IQ ANDA' ? 




ni nak bagi taw la ni hehehe :) ok disebabkan tak ramai yang join segmen aku ni  oh..sian kan tak ramai join kahkah ok aku sedar still newbie hoho oleh itu aku ubah rancangan untuk kasi pada  para pemenang  yang jawab dengan betul kesemua soalan tu  dengan kesemua hadiah itu huhujom tengok apa jawapannya hoho :)



 jawapan :
A-9  B-2


yang mana satu ganjil?

a) Clarinet
b) Saxophone
c) Bassoon
d) Oboe
 e) Dram
 
JAWAPAN: ALMOST



so mari kita tgk siapakah pemenangnya hehehe


sila emailkan nama penuh dan alamat ke:


email efa ok ( efaaeofa@gmail.com ) atau add  FB ataupun msg situ ok






9 comments:

My Aisy said...

alhamdulillah...nanti kita email ye...

dean said...

fulamak..cam tak caye lak..wat la kuiz minda lagi mncabar..

putrifayad said...

thanx efashi..
hehehe..
exited sgt ni 1st time menang..:)

A'IM said...

huhu.. naper saya tak menang

Dda Ly said...

aigoo mmg iq tinggi la dorg yg menang nih..huhuhu

meh ke rumah..
~c.u.t.i~
keep in touch ye..♥♥♥

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah pada pemenang

My Aisy said...

da email...ti dpt email bagi tau ea...tengkiu once again...

YanaMIB said...

ai menang???!!! huahuahua~

x sangkenyeeeeeeeee..tenkiu beri beri much efa!! skrg jugak emel almt..hiarghhh~ =P

Encik Blogger said...

EB dah email dah.. heheeh.. senyum lebar.. =)