Followers

Thursday, November 11, 2010

Thank To YoU... :)

ASSALAMMUALAIKUM AND SELAMAT PAGI SEMUA


sihat ka semua ni...ak tak berapa sgt nk sihat sb2......hurshm.......selsema...dah terkena selsema ak kt korang plak kang wuwu...hari ni mood nk blik kampung+nk gi weeding my cousin...wehuhu...seronok ni ha...semangat berkobar2 nak pergi ni...ya la....sepupu ak kawin tu wey....0o..tidak..mesti pergi la....kekeke :)

haish melalut apa da ak ni pepagi kan???abaikan huhu...ni ak cerita kat korang pasal.....??sebelum ni korang ada tak baca entry ak YANG INI HUHUHU...no respon pon wakakaka cian ak kan2 wuwu... :( pastu dlm ak duk tulis entry la apala kan...tuptup ada org comment salah satu enrty Yang INI pastu ak pun klik la link  BLOGNYA sapa la kan blogger yg duk komen tu erk???Bukak tgk per blog header dya tu gilor i like...cartoon2 ni...haish...pastu ak pon apa lagi  tnya la tuan punya blogger tu dya boleh ka tolong ak buat header yg ala2 kartun tu kan miahahaha....dya sudi buat kat ak hehehe :) oyeyeye Photobucketak pon apa lg di dpn lappy ni duk sengeh sengsorang...shsstt...tak da org tak pa...sengeh sengsorang kahkah :P tuan blogger tu rupanya  ada buat niaga la yea eh ya ka...iyo kot...hehehe :)dya pandai wo..buat design2 ni..amaklumlah...stdent graphic kot tu...mmg la tere...den ni pon stdy graphic....taw cikit2 ja ish2...tak patut sungguh....apa la haish abaikan budak yg tak pandai ni yea....ish2...

kepada tuan blogger tu ak nk ucap jutaan terima kasih yang amat sangat sebab sudi buat header blog ak ni erk...berapa harga...biarlah rahsia yea...ok cik nine jangan risau ada habuan untuk ko taw....apa dya...nnti ak msg ko erk...jangan wisau na ;) ha kalau korang nk buat tempahan bleh la runding ngan Tuan Blog Ni ok.....tanya la dya ok :)ak nak bg harga tak taw...hehehe.... :)tanya lah dya sendiri ok...hehehe..

lastly nine THANK YOU A LOT OK wuwu :)moga ko akan dimurahkan  rezeki selalu.....kerana banyak membantu and mengajar...eh betul ka ak ni hehehe...~YES THAT TRUE ~PercayaLaH ok...sekian tu ja... :)

6 comments:

sembil9n said...

macam hensem jer tuan blogger tu :P hihih... thx utk ko juge ;)

efa said...

{sembil9n}-entah hensem ka tak...tak nah tgk face pon...wakakaka :P thanks ok :)

Deeyaudeen Sabri said...

waaa.. cantik.. hehe

efa said...

[Deeyaudeen]hehehe ya ka...thanks :)

apezs shah said...

he Efa comel..
watpe je... wah entry asal asik lmbt up nie.. apezs nak baca pon xtahu dimana hehehe.. soryy lawak je..wah dah cantik la blog dia.. apezs nak fre boleh x?

efa said...

{apezs}hahaha efa comel lawak la apezs ni mna km comel header tu yg comel kehkeh :)aloalo no idea nk type entry n bz cikit la huhu...cntik ka?thanks..nk free??kena tnya blogger tu la :P

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...