Nak tukar header....

hye semua pembaca blog....

hurm....ak nk tnya la pendapat korang ttg header blog ak ni...yang kt atas tu ^ 
ELOK tak? kawan ak kta......tak meriah.....nk meriah cmna pon ak tak taw...tetiba ak pegi one blog ni tgk header blog dya.....per...cntik....ak suka sgt...la....eh2 jeloz melanda jiwa...kehkeh :) So....nmpknya ak kena tukar la header blog ak tu erk?bikin gempak gitu.....(syok sendiri)mcm blog ak ni gempak plak wakaakkaka...entah la jd taw tak....tak da idea nk buat bg cntik dh la...cmna?kasi ajar sya cmna???kebuntuan idea sudah...lost2...mcm2 ak edit nk buh kt header ak ni...dh edit cmni...cmtu...dh tak berkenan..buat len...last2...hurmmm...cmpak ke recyle bin kt sofware ak edit tu... :( dh tak elok huduh2...cmna nk bg cntik tak taw.....last2 itu ja dpt pon.....Anyone ada idea???kasi taw ak...kalo ada yg nk tolong wat pon bleh...kahkahkah :) tp jgn risau ada ganjarannya......kalo ak berkenan ngeh2....cepat2....kasi idea korang tu erk.....korang kasi idea kt komen blog entry yg ni... kalo nk bg cadangan or kalo nk tolong wat kalo ak kenan la kan...just email ak kt sini efaaeofa@gmail.com.Kalau nk cuba...ada ganjarannya...apakah ganjarannya????wait n see???next entry....cepat2 kasi idea korang....ak kebuntuan idea nk mengedit ni ha....uish ada ganjarannya....jeng2jeng...apa dia ganjaran....bg idea lu nnti ak kasi taw erk dont worry....

p/s:siapa cepat dya dpt...

No comments: