Followers

Thursday, November 29, 2012

TRILOGI CINTA 2

Salam jumaat dan salam 1 malaysia ecece =) ok hari ni nk story pasal cerita 'TRILOGI CINTA 2',ha sekarang dh ada sambungan cerita tu tau.Cerita ni adalah arahan dari rosyam nor, sebelum ni pernah aku buat entry pasal cerita ni. Ada tengok tak? tak? ok kalau tak tengok lagi leh la korang tengok dekat entry sebelum ni di sini trilogi cinta ok? 



cerita ni mula start pada 6 september 2012 =) maaf yea lambat review cerita ni sb lama x menjengah blog sendiri hehe buzy =P ok jangan lepaskan peluang untuk tengok sambungan cerita ni erk di RTM1 pada hari khamis dan jumaat yea,dan jangan lupa juga rebut beli buku dari cerita ni erk hehe =) dengar cerita dah ada dipasaran ada yang dah beli? nak gi cari buku ni nanti 





5 comments:

eZmALiZa said...

skrg ni banyak cerita yg diadaptasi dari novel kan? :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Untunglah kan cerita dr novel smua dah nk diterbitkan utk tontonan

kay_are said...

pernah tengok season 1 tapi tak faham langsung jalan cite die cane.. hmm..

luqman zakaria said...

tak pernah tahu pulak.. pasal citer nih..hohoho

ejulz said...

x tgk tv sgt.. hehe

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...