Monday, March 7, 2011

'TRILOGI CINTA'

huh korang tengok tak cerita 'TRILOGI CINTA'? best w0o..dulu ak suka baca  novel dari alaf 21 tu  semua aku baca hehe aku minat gak novel-novel ni tapi sekarang ni dah ada drama taw hehe aku la ni duk asyik layan tengok drama tu kehkeh...


 banyak pengajaran dalam cerita tu, korang tengok tak? menarik taw cerita tu huhu paling best pelakon dya la sapa tak kenal rosyam nor best kot lakonan dya dan juga fouziah gous eceh :) memang tak miss la aku tengok cerita tu sampai nangis pun ada ok! aku memang fokus bab-bab sedih hoho dan juga sebab cerita tu best memang akan aku memokus tengok wo0..so jom reramai tengok cerita tu taw memang best sesangat ok.

sasaran rosyam nor kalau mencecah 2 juta penonton katanya nak buat film lak cerita tu atau akan ada sambungan kot hehe entah wait n see ok pakat-pakat menonton nuh teruja sebab kak fouziah gous reply msg aku dekat FB hikhik :) tahniah buat semua yang menjayakan cerita tu, semua watak hidup best sangat dari 10 aku bg 10/10 wo0.. teruja ok! tak caya? tengok kat bwah ni :) sah caya huhu :)



apa-apa pun moga berjaya dalam dunia lakonan buat semua pelakon trilogi cinta itu erk best la...tak pernah miss langsung cerita tu :) tak sabar nak taw apa the end cerita tu kalau ikutkan dalam novel last sekali norjina tu mati,tapi yang dramanya entah lah plak tunggu dan lihat aja huhu...So jangan lupa menonton semua hari ini ada lagi cerita tu siaran RTM 1 ok!!

4 comments:

aleen aiden said...

mak alin memang xmiss tengok citer 2 tetiap malam.padahal sblom nih pukul 10 da tido.hu3

YUL said...

hehe, peminat novel rupanya erk, tak pernah bce lg ar

A'IM said...

oh citer ni ker..tak tau lak..haha

::FAIZ FARISH:: said...

crita ni yg mak aku tunggu2 nak tgk... huhu

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...