link tak dapat kesan

ok baiklah thanks pada korang yg baca entry yang ni [ FIRST TIME PAKAI ] hoho patut la korang kata pasal link tu hehehe maaf erk aku blur sebab tadi ada problem bila nak share link aku aku dekat blogger tercinta dan kelab blogger huhu...sampai sekarang tak jumpa penyelesaiannya aduss entah mengapa...biarkan,abaikan aku malas nak fikir pening da...ok baik lah korang leh tgk link tu dekat  Catriona klik ja kat nama tu or korang leh tengok dekat entry yang tadi balik aku dah ubah dan buang pic tu hahaha ada sebab aku buang pic tu sebab gara-gara tak leh share link kat kelab blogger dan blogger tercinta :( jom tengok lain first time pakai ok thanks pada yang membaca entry tu tadi :)

3 comments:

apezs shah said...

orite efa.. harap ok yea.. jangan pening dan sedeh ye.

gadisBunga said...

ok. cuba faham. selamat ptg. :)

najwa's said...

hehe oke ling :) dah tgk balik dah cat tu. :)