the biggest loser

korang tengok tak cerita ni?The Biggest Loser :)macam-macam cara mereka buat untuk bagi kuruskan badan :) bagus la diaorang ni hoho :)


Kalau korang nak tahu Patrick tu menang taw..tak caya ni ha meh aku tunjuk kat korang hehehe :)patrick tu yang hujung belah kanan sekali ok :)

ni pic sebelum


sebelum&selepas


oraite nah tgk video ni hehehe :)

18 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kurus... hahahaha, bagus gakla rncngn tu

efa said...

@::FAIZ FARISH:: yeah memang dh kurus dh dya tu :)tu la syok ja tgk hehehe

kai azmier said...

rancangan ne plg kai suke tgk.. tak yh vote pape.. haha

Anisa Hang Tuah said...

macam nak join

huhuhu

efa said...

@kai azmier hahaha sya pon suka tgk hehe..sb mmg tak yah vote pape just tgk je kehkeh :)

efa said...

@Anisa Hang Tuah eh nak join ka..bleh tp join yg asia ok hehehe ada gak :)

DiaUmaiNiNaz said...

dorang training memang power..kalau sanggup buat mesti boleh kurus nyer...bole mainten ke tu..

eiela said...

bagus la dia dapat kurus, hope dia maintainkan.

Latest Entri :
1) Asma Oh Asma
2) Pertandingan Pantun Paling Menarik

efa said...

@DiaUmaiNiNaz yeah mmg power :)entah la..leh kot hehehe

efa said...

@eielatu la kan..harap2 la :)

My Bloggie ! said...

ish kurus lahh :) nak masuk gak bole x ? cuti2 ni berat bdn naikkk!!

Zulfahmi Abidin said...

serious kurus gile seh.^_^

Terkini: Lepak makmak CSI | Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

Cikbelog said...

ohh tiap kali aku nengok the biggest loser tentu aku pikir, kalau mereka boleh kenapa tidak aku?? tapi itulah. bila cuti, semua makanan nak bedal.camne nak kurus??woooowwooo~~

mie said...

fuh!!!
gue tercabar...
heheeeeee

efa said...

@Zulfahmi Abidin hahaha mmg kurus dah..hehehe

efa said...

@Cikbelog hahaha...jangan makan byk sgt+bersenamlah selalu udah la..boleh ja kurus :)

efa said...

@mie
hahaha...tercabar asal plak huhu

efa said...

@My Bloggie ! yea mmg kurus..boleh tp masuk yg asia pnya yerp hoho..ya ka..tak pa kurangkan mkn+bersenam yerp :)