RUSILA SPA?

Assalammualikum dan selamat tengahari semua..macam terasa lama pula kak Fa tak update blog kan?sibuk sikit dengan urusan belajar dan assignment semua.Tapi..tapi..hari ni Kak Fa nak luangkan sikit masa untuk update entry baru untuk tatapan semua follower akak hehe.


Hari sabtu baru ni kak Fa ada la pergi memanja diri ecewah manja sangat kau jahhh..ok macam ni,sebenarnya dah lama akak tengok satu page spa ni duk berkeliaran dia newfeed facebook akak tau..lelama tengok tetiba tergerak hati untuk pergi untuk yang pertama kalinya tau wahhh bukan senang hakak nak pergi kan?Serius lama dah tak pergi sungai petani,dulu belajar selalu ja jejalan area sana, dah lama tak jejak ka sungai petani ni.


Sebelum korang semua nak pergi ka RUSILA SPA ni,haruslah buat temujanji dulu,senang sahaja korang terus ja whatshapp atau pergi ka page rusilaspa Tip Top ni klik ja terus akak dah link kan tau!Akak bukan manja muka atau kaki tau tapi buat treatment rambut,saja nak cuba treatment rambut nak memanjakan rambut,yang bestnya spa ni khusus untuk muslimah sahaja!ha tu buat akak nak pergi tu.Servis dari Rusila Spa ni tip top,layanan istimewa siap dapat minuman lagi ahahaha



treatment akak buat adalah HEAD MASSAGE FOR SCALPtreatment korang boleh pilih nak buat treatment apa antaranya facial,body massage,hand massage mana 1 jadi pilihan korang?Masa akak pergi tu masih promosi untuk pembukaan spa yang baru.Jadinya akak dapat la buat kad dan dapat diskaun untuk buat treatment tu,korang akan dapat RM59 untuk buat  GOLD CARD REGISTRATION benafit 30%diskaun,tak pasti sekarang ada ka tak lagi nak tau lanjut masih ada promosi ka tak ada tu kena whatshapp mereka dan tanya okey korang.





Ha tudia kupon yang hakak dapat bukan senang nak dapat less kan?kupon ni tahan 6 bulan,manakala kad gold sebelah cupon tu sah hingga 2018 maksudnya 1 tahun sah boleh guna kad tu.Kepada sesiapa yang nak cuba servis dari Rusila Spa ni boleh la datang ka sungai petani Kedah ni dekat sahaja kalau korang datang dari exit Plaza tol sungai petani Utara tau.

hambik siap map akak kasi ka korang yang nak datang tu kehkeh


Suggestion dari kak Fa adalah bagi korang yang nak berkahwin tu boleh la datang cuba untuk bridal pakage di sini memang rasa tak rugi semua pakej ada tau.Boleh datang cuba dulu at least facial ka kan?




Okey tu ja review harini untuk Spa dari Rusila Spa di sungai petani Kedah






Nanti kita cuba buat spa pula eh...jenggg..jenggg






No comments: