EPHYRA PRODUK

Assalammualikum dan HI korang,Okey hari ni kak Fa nak review sikit pasal produk dari EPHYRA ni. Pernah dengar tak? ka tak pernah?Mana yang belum kenal tu meh sini kak Fa kenalkan produk ephyra ni. Sebelum ni akak pun pernah consumer minum supplement dari ephyra dah 3 kali repeat ada 3 botol shake dan juga skincare skin nano dari ephyra.



Ephyra bukan sahaja ada produk untuk supplement&skincare malah sekarang ephyra dah ada produk baru iaitu cosmetics,hoo baru tau ada produk baru lagi dari ephyra ni.


💚Ephyra Supplement
💚Ephyra Skincare
💚Ephyra Cosmetics (terbaru)






Untuk pengetahuan korang sekarang ada sale kalau beli online tau..woww best ni jarang beli online heee


Apa kebaikan kalau beli ephyra supplement? Nah korang baca dibawah ni :



EPHYRA SUPPLEMENT

EPHYRA Trial
RM68.00 RM50.00

EPHYRA Premium
RM197.00 
RM150.00 NOW!! SALE


10 Hasil Yang Nyata Dengan EPHYRA:


💗Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri.
💗Membantu memulihkan wajah yang bermasalah.
💗Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
💗Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
💗Melancarkan sistem pencernaan dalam badan.
💗Mengurangkan kadar kolesterol.
💗Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
💗Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
💗Mengawalkan berat badan dan meningkatkan kadar metabolisma.
💗Mengurangkan kesakitan sendi dan arthritis.



EPHYRA SKINCARE



EPHYRA Skin Snow
RM48.00
Kelebihan Ephyra Skin Snow

💗Menjadikan kulit lembut, segar dan bermaya.
💗Mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata.
💗Melindungi kulit dari radikal bebas.
💗Mencegah kulit dari tanda penuaan.
💗Melembapkan dan mengekalkan kelembapan kulit serta mencegah kulit kering.
💗Menghindarkan kulit dari pigmentasi dan jeragat.




EPHYRA Skin Nano
RM88.00 RM68.00


Kelebihan Ephyra Skin Nano

💗Menghilangkan jerawat / parut jerawat / jeragat.
💗Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur.
💗Menghilangkan bintik-bintik hitam.
💗Mencerahkan kulit kusam.
💗Merperbaiki tona kulit tidak sekata.
💗Mengekalkan kelembapan wajah.
💗Menghilangkan lebam bawah mata.
💗Merawat kulit terbakar (sunburn).
💗Memberikan efek kilauan pada kulit wajah.



EPHYRA Skin Bar
RM45.00 RM39.00




Diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.

💗Melembapkan kulit wajah
💗Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
💗Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati
💗Merawat kulit berjerawat
💗Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
💗Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
💗Boleh menghilangkan bau badan
💗Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan



EPHYRA Skincare Series
RM155.00 RM140.00

Dapatkan Penjagaan Kulit Anda Dalam Satu Pakej Istimewa.



EPHYRA LIPS (TERBARU)

Cream-to-Matte Lip Color







💋 Affordable Lip Matte – Harga RM 30 sahaja. Sukar dipercayai kan? Kualitinya tip top!

💋 Smooth & Velvety Finish – Sekali oles saja sudah nampak cantik. Pakai sikit warna terus naik.

💋 Wudhu’ Friendly – Senang dicuci tanpa perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir.

💋 5 Stunning Color for All Skin Tones – Warna memang ‘in & trendy’. Kulit cerah boleh, kulit tidak berapa cerah pun boleh.

💋 Long Lasting & Light Weight – Rasa & tekstur ringan seperti tidak pakai lipstick. Tidak melekit, tidak berminyak & ‘plumping your lips’!

💋 With Vitamin E & Jojoba Oil – Berfungsi ibarat ‘lip care’ utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap.



KENAPA RAMAI BEREBUT-REBUT TEMPAH ??


💋 Warna yang sangat cantik. Sesuai untuk orang muda, remaja, malah orang yang berumur pun boleh pakai. Banyak pilihan warna sesuai untuk semua peringkat umur.

💋 Ephyra lips – Mesra Wudhu, senang dicuci. Guna tisu basah pun boleh.

💋 Ada Collagen, Vitamin E & JOJOBA OIL – Berfungsi untuk melembapkan bibir & menjadikan bibir lebih plumpy / mungil & tidak mengeringkan & menggelapkan bibir.

💋 Tekstur Creamy to Matte – Semasa mula pakai ia ‘creamy’, tetapi selepas mengering ia jadi MATTE! Sangat ringan & tidak rasa melekit apabila pakai. Ada yang kata seperti tidak pakai lipstik!

💋 Tidak waterproof tapi tahan lama; Lebih 6 jam tahan pada bibir.

💋 Setelah sudah beli satu warna, sudah pasti anda akan ‘repeat order’ warna lain pula, sebab rasanya di bibir sangat mengujakan. Sesuai dengan tagline kita 👉🏼 ” Its so tempting to have just one!! “

💋 Paling hebat – adalah harga RM30 sahaja. Dengan kualiti memang terbaik setanding dengan jenama antarabangsa, tetapi harga mampu milik. Boleh beli banyak-banyak letak di tempat kerja satu; letak di rumah satu. Boleh beli banyak-banyak sebab harganya sangat berbaloi.




LETS SHOP ON EPHYRA WEBSITE 






No comments: