Followers

Wednesday, March 15, 2017

Tahniah!

Assalammualikum dan selamat pagi...ingat tidak lagi CONTEST yang sis anjur dekat fb and blog..tak ramai yang join..dak pa yang penting yang join tu dah menang thanks sebab join contest sis yang tak seberapa ni...Tahniah buat pemenang!! Rabiahtul Adawiyah 

Rabiahtul menang buat kali ke-16 dalam contest yang dia join tau!! bertuah benor Rabiahtul ni..sekalung tahniah yea dik 😄 hurmmm dik rabiahtul memilih shawl untuk hadiah yang akan beliau terima nanti!! Insyallah dah hantar sis akan bagitau yea?


Nak kenal lebih dekat Rabiahtul? beliau ada blog juga tau?? meh kita serang blog Rabiahtul jom..



No comments:

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....