Nak Hadiah?? Come Join Contest

Assalammualikum dan selamat pagi..mulakan kerja pada pagi ini dengan Bismillah,moga kerja yang bakal dilakukan mendapat keredhaan insyaallah...


haritu ada war-war kan di facebook mengenai sis nak buat contest...macam tak dapat sambutan aja hurmmm tak pa mungkin tak ramai yang tak tengok review hadiah?gaknya la kan? hahaha tak apa nanti sis review hadiah eh?dont worry hehehe ๐Ÿ˜Š

ada tak nak join contest ni for the last???jom-jom join sis buat ni..siapa berjaya dia la pemenangnya yang bertuah itu kehkeh oraite..apa yang harus korang buat untuk join contest ni?
ok caranya begini :



sis mulakan contest ni start dari pagi 6/3 sampai ahad pagi 12/3

Syarat untuk join seperti yang dinyatakan ni eh :


1)Sis ada page fb ka tidak?kalau yea nyatakan nama page sis?dan mention nama dan like page if sis ada page.


2)Sis ada insta khusus untuk barangan yang sis jual ka tidak?


3)Nyatakan barangan yang sis sedang jual and #(barang apa) nyatakan yea?


4)Ayat untuk raih menang(kesungguhan nak menang) apa2 ayat la


5)berapa # selalu sis buat pada status sis?selalunya (#) apa?


6)Sis akan stop contest bila sis komen "Stop",komen bawah dari stop tidak dikira


7)setel dari jawab sila mention nama fb sis


Hadiah akan direview nanti tunggu ;)


SELAMAT MENCUBA!!





No comments: