Followers

Tuesday, February 21, 2017

wow macam baby doll!!

Assalammualikum dan selamat petang..aipp-aipp minum petang dah ka?atau baru nak lunch? ekekeke 😃 alhamdulillah harini dapat lunch steamboat...nanti sis update bab steamboat ni yekk, ok sekarang sis nak tunjuk dekat awok-awok semua nak nampak muka macam sis ni tak??



Pasti semua teringin nak Nampak macam sis tu kan?glowing ala-ala artis gitu?kan? kan?eceh..orait nak tampak :

glowing,tak nak ada jeragat atau jerawat nohhhh..sis kenalkan if beauty produk yang pasti berkesan untuk hilangkan jeragat,jerawat dan tidak lupa juga bintik-hitam (black head) nak ka tak nak pudar sikit-sikit lelama hilang semua? Jerawat pun alahai memalu pula nak muncul kembali??kulit muka kusam?kulit tak sekata?




Meh-meh cuba produk if beauty ni,pasti anda suka dan nak lagi guna!! Serius best!! 




kalau beli SET if beauty ni akan dapat :

          
SABUN


DAY CREAM


NIGHT CREAM (1)



NIGHT CREAM (2)


nak glowing ka idok???hakak-hakak sekalian? ekekeke...nak lagi best pakai serum if beauty best wooo sebabnya lembut ja muka..



tara...itu dia SERUM vit C if beauty


Berminat tak??tak kan melopong tengok ja kan?? ekekeke nak tahu details..whatshapp sis 0134294786 or pm sis di FACEBOOK ok?? 


No comments:

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...