Monday, February 6, 2017

Choco Jar slurppp

Assalammualaikum dan selamat pagi,dah lama rasanya tak menulis entry dekat blog ni kan? Alhamdulillah diberi kesempatan lagi dan ruang lagi untuk menulis setelah sekian lamanya menghilang dari menulis di dalam blog yang picisan ini..

Alang-alang dan buat come back ni kan?ecewah..ni nak promote sikit business akak yang serba sikit ni hehe :) amaklumlah akak kan student lagi dan tambah pula sekarang akak tengah intern..perlu cari side income sikit la kan? ya dak? selalu promote dekat facebook dan juga mypage akak saja,hari ni akak nak promote dekat blog dan nak blogwalking ke blog yang lain..

Choco Jar slurpp?? huh akak ada jual choco jar tau,sesiapa yang nk beli bolehlah buat tempahan...akak open order ada 3 flavour ja buat msa sekarang :


  • koko crunch
  • honeystar
  • oreo

kalau berkenan nanti boleh like page akak or add facebook ok?










No comments:

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...