Followers

Thursday, December 1, 2011

mari vote!!

Assalammualikum dan selamat petang semua ok mood arini nak mengvote eh vote apo plak la kau ni pepetang cmni? haha ceh itu tanda aku tiada kerja nak buat la kan? haha serius bosan aku duk dekat rumah ni....tibo2 aku baru teringat dekat kawan aku ni ha dya masuk pertandingan Pencarian Ikon JJC 2011,tak tau apa tu?

ha kalau nak tau korang just klik dekat fbJJC ni ok pastu korang tolong la sekali like2  member aku punya pic tu sekali na iaitu syakila orite pic yang dipertaruhkan tu adalah 


***
***
***
***
***
***
***
***
***
******
***
*

taraa 

>.<



p/s : vote yea jangan tak vote... >.<

1 comment:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

rina dah vote..pls support me too..join rina pnye giveaway meh :)

http://rinastories.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-rinastories-i-win-u-win.html

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...