Followers

Thursday, November 24, 2011

Short film 'NAWAITU'

Assalammualikum dan selamat petang semua ok dikala aku tengah bosan duk dekat rumah ni aku gi godek-godek fb la twitter la dan aku terjumpa 1 short film dekat fb dari seorang pelajar dekat poli aku ni, kiranya dia ni adalah pelakon utama la kan dalam short film tu. Ok short film ni dibuat oleh  pelajar-pelajar Politenik Tuanku Syed Sirajuddin iaitu para pelajar dari semester 5 dari kos pengajian video dan filem. 

Dikesempatan itu aku mohon sharekan video ni dari si pemilik yang mengeluarkan video  itu dia ialah syazwani dan dia benarkan untuk aku share video tu so aku nak sharekan la dengan korang semua pasal cerita nawaitu ni dekat korang yea,best tau!aku dah tengok korang tunggu apa lagi yea dak? hehe nak tahu lebih lanjut pasal cerita ni boleh la korang tengok dekat PART 1 dan PART 2 so jom terjah baca dekat blog syazwani :)

kredit to syazwani thanks a lot eh sebab sudi kasi saya share cerita tu :D



kena belajar ni dari syazwani pasal production hehe nanti aku plak kena buat blupp O_o

8 comments:

محمد رازيق said...

nice.. salam kenal.

Hanis MY said...

nice... tq share kat sini...

IMANSHAH said...

balas kunjungan

Syazwani Mazlan said...

adk mesti tau buat punye...setiap post production ade jwatan masing2 & kne la siapkan..mcm editing ke, pgurus produksi,pengarah ,art,makeup @ lain2...pemilihan jawatn , terpulang pada group korang sndri..good lck k..;)

zOeY zAu YaH said...

bgus2..tgk dan belajar awl2 nanti nk kene buat takdelah kelam kabut sgt kan hihi...

gadisBunga said...

nanti awak post video yg awak buat pulak di sini ok! :)

Saiazuan said...

time kat poli dlu rajin la wat video2 ni, skrng, adoi malas jew..

YOUsoF said...

Hasil yang cantik! Teringin jugak buat video macam ni, tapi belum masanya kot..


Pc, tak ada speaker, kurang feel.

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...