Followers

Tuesday, September 20, 2011

Pertemuan Yang Sangat Bermakna

Assalammualikum hye semua ok seperti tajuk aku hari ni aku nak cerita pasal pertemuan yang bagi aku sangat bermakna la kan,sebabnya kami hanya kenal melalui FB dan blog saja,tuptup kata nk jumpa sesama. Ok nak tau sapa? Ia adalah pemilik blog seorang wanita yang cantik lagi rupawan :) iaitu akak LMAkak LM telah menang dalam contest yang dianjurkan oleh akak melur jelita dan dikesempatan itu kami merancang nak berjumpa,kami membuat janji melalui fb dan juga message melalui hp :),sepatutnya dirancang nak berjumpa sekali dengan lagi sorang blogger iaitu akak adish shida tapi disebabkan akak shida ada hal so aku mengajak lagi sorang blogger iaitu si tasha ni.


Bagi aku sangat bermakna pertemuan itu walaupun singkat ja pertemuaan tu namun terasa happy sebab dapat jumpa syukur alhamdulillah :) dikesempatan ni aku nak ucapkan tahniah buat akak LM sebab selamat melahirkan anaknya hehe tahniah yea kak...dan efa harap kita dapat jumpa lagi kalau akak balik ke Malaysia yea :) take care duk dekat Qatar yea :) harap-harap kita akan berjumpa lagi suatu hari nanti yea. Seronok dapat jumpa akak best sesangat hope will meet you again oraite ^_^


Dari kiri akak LM ,Aku dan Tasha 

thanks erk akak LM sebab hadiah ni terharu sangat,kenangan ni :)

7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq efa sayang atas entri ni..amboi, jgn la ckp akak cantik.malu la dik.dah tua dah akak kamu ni.tq di, baby dah sebulan lebih pun.nnt ada masa akak ke utara kita jumpa lagi ye.sgt seronok dpt bertemu hari tu.tq sgt2...mujur org tua adik bg kluar mlm2 kan?huhu

simpanlah kenangan fm tu elok2.cantik jek unta berantai tu ye.hehe

ZWAN SABRI said...

Baguslaa.. bila jumpa camni, sedikit sebanyak dapat merapatkan silaturrahim sesama manusia/blogger.. ;)

MySuaraBlog: Syabas PAS!

mr.syazwan said...

waaah nice nak3

hehehe

YNA said...

hadiah dari Qatar? best tu :-D


jom join contest sy :-D

Zul Fattah said...

fulamak, best r dapat jumpa geng blogger.. aku x pernah lg jumpa geng blogger.

aza said...

best moment
:)

YOUsoF said...

Seronoklah dapat jumpa kawan maya.. Tak pernah jumpa sorang pun lagi kawan blogger.. Harap² 1 hari nanti dapat la..


Bertuahlah dapat cenderahati dari jauhhh tu.. ;D

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...