Monday, June 13, 2011

You Saka Pergi Jauh-Jauh- episod 1

Assalammualikum and morning to all readers hehe jom layan tengok drama bersiri ni  
[ You Saka Pergi Jauh-Jauh- episod 1 ] jom tengok hehe, ada yang tak sempat tengok episod 1? meh tengok meh hehe,jangan lupa tonton setiap hari khamis pukul 9.30 malam hehe yang tak dapat tengok to jom layan cerita ni haha kelakar pon ada cerita ni kahkah moh la tengok ok! Kredit to Blog Drama melayu.com sebab share cerita tu hehe tq,itu ja boleh bukak kat opis ni youtube? err tak leh haha so layan........nak play video tu kena close dulu pic tu kat bawah ada dya tulis [ close to play ]



5 comments:

shida anwar said...

balik umah baru leh tgk..tq share

naqiah said...

beske???

CGG said...

nie cite yg ganti anjasmoro ye??
akak tgk halfway dik..
pastu da macam ade komedi pulak..tak seram la pulak

::FAIZ FARISH:: said...

tq

YOUsoF said...

Hehehe komedi sera camni la best.. Takdela mengarut sangat kan.. hehe

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...