Followers

Wednesday, June 29, 2011

thanks untuk blogger ni

Assalammualikum dan hye semua hehe sebenarnya aku nak buat entry ni dari hari tu lagi tapi tak sempat sebab aku sibuk buat urusan kemasukan study macam-macam kena buat adess letih sebab tu tak mengonline hoho tetiba bila aku on9 si ujang ni komen kat blog aku dan dekat shoutbox aku pasal hari tu ujang ada post kat tweet mengatakan yang dya nak bagi tiket free kepada sesapa yang duk kat penang so masa tu aku pon reply la tweet ujang mengatakan yang aku nak tiket tu ahaha laju ja aku reply tweet dya ahahaha

then ujang kata nanti dya akak roger balik kat aku,time dya roger aku balik tu aku tak 0n9 da tapi kira nasib aku la kot,aku on9 then aku reply balik message ujang kat FB hoho nasib ko tak bagi kat orang lain na ujang kahkah kira nasib aku baik la yea leh dapat tiket cerita transformers tu ahaha...ujang minta email aku pastu aku terus ja bagi then ujang dah send kat aku tiba-tiba tengok dah dapat tapi aku kena print out form tu then baru leh reedem tiket tu time sebelum tayangan cerita transformers tu la ehehe macam pic kat bwh ni la email dya




aku nak ucap berbanyak terima kasih la yea pada ujang sebab  simpan form tu untuk aku  dan boleh aku redeem nanti ahaha mekaceh bebanyak la moga ko dan akak yana murah rezeki selalu err amin :D, aku siap print dah document tu ahaha :D waah tak sabar eh nak tengok cerita transformers ni eh wahaha


thanks a lot na UJANG

All the best la untuk ko dalam dunia berblogging ni aku tengok makin berjaya ecece tahniah la err murah rezeki ko selalu hehe

24 comments:

aDisH.sHidA said...

OOOOH....TRY TANYA CIKALI..DIA NAK JUGAK TIKET TU KATA NYER

nora amila ghazali said...

woooww bestnyer,,,

Hanim Mahali said...

Untunglah.... Tahniah! ^_^

gadisbunga said...

wah..bikin jeles ini....~!

ejulz said...

wah.. bestnye dpt tgk free.. ejulz pun nak tgk gak mlm ni tp byr sendiri la. hehe

Bro Framestone said...

wah... nak juga...

eh sepasangkan tue... ajak bro la

Scya Lollita said...

uishh , tahniah (:

eva_evo said...

bezz siot..jom p tgk 3d

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

bagus ujang nie =)

kaizen said...

perghh.... org blnjer tiket wayang....

*mmg best la kalo cmni....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh best2

zOeY zAu YaH said...

tahniah2..

Sunah Sakura said...

untunglaaaaa~ hehehe..

Ujang9897 said...

email tu ada redemption form tak..??

tgk mcm tak dpt jer..bukan print emaik tu tau..

print redem dia tu..

efa said...

@Ujang9897 ada2 aku tak print screen smpai kebawah pic kat atas tu huhu redeem form tu dlm bentuk pdf aku dah print pon thanks lagi sekali na ^_^

saiazuan said...

pemurah tul ujang ni..huhu

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

mr.syazwan said...

yeahh selamat boleh di selamatkan tix tu kan

=_=

kiesya said...

hye! Nice blog..feel free to follow,mekaseh =)

http://www.duniakiesya.blogspot.com

Solihin Zubir said...

haha.. syok la nowh dpt tiket free.. heheh...

YOUsoF said...

Waaah. bertuah la dapat tiket free. pernah dapat sekali je masa tengok Dark Night dulu. teringin jugak nak dapat lagi hehhe..

A'IM said...

fuiyo... duplicate boleh..haha

Qaseh dalia adelia said...

wah ada skandal haa ..
haha .. guro je yunk

fahmie firas said...

Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

YOUsoF said...

Salam Aidilfitri Cik Efa.. Maaf zahir batin.. ;)

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...