Tuesday, June 28, 2011

suka stalker??

hurm bercakap tentang stalker memang ramai sebenarnya yang suka stalker ni cuma kita sendiri saja yang tak tau ada ka tak kan? sebenarnya tak semua yang aku rasa yang stalker itu tak baik ada ja yang baik-baik,jangan menuduh melulu-lulu cuba kita check dulu sama ada dia stalker ke arah apa? Ada sesetengah tu juga suka menjadi silent reader pon ada. So apa pendapat anda pasal stalker?? cuba cerita sikit nak tau juga aku.


seperti kata-kata dari seorang blogger ni dia kata melalui tweetnya  dan aku ada take note apa yang diperkatakan secara kebetulan aku pun tengah mengarang nak buat pasal benda ni antara yang dia perkatakan adalah : 

  • Saya suka stalk orang bukan bemakna aku ingin ketahui tentangnya cuma aku suka melihat cara hidup dan pemikiran seseorang.
  • Stalking make me wonder how lucky I am n how lucky r they
  • Stalking make me think that Allah gave everything on His will not our will :)

Aku suka juga stalk blog dan FB orang ni tapi aku stalker kearah kebaikan :)  statment berani mati duk stalker orang ni ahaha dan aku juga suka menjadi silent reader sebab menjadi silent reader ni bukan apa aku jenis lebih suka mendengar dari berkata-kata susah benar nak bagi tau ahaha tapi tak berniat apa-apa pun kalau perlu komen aku aku komen but aku better be silent sebab takut kang tersalah taip plak ahaha lebih suka mendengar ok!blog sapa??tak yah la tau kot :P


p/s : cer cita pendapat anda pasal  stalker ni

12 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

i love to stalk just to learn..hihi~ =)

apezs shah said...

Salam

Yg PENTING kan Efa apezs xsuke stalker... geramm!!

apezs shah said...

Salam

Yg PENTING kan Efa apezs xsuke stalker... geramm!!

Isteri Encek Bard said...

wahhh ada betulnyer kata-kata stalk tu

Irma A.Wahid said...

saya pun suke stalk org....dri bnyk segi gak la ..tpi x pernah pun nak mengomen yg bukan2..sekadar tgok dan baca serta menilai..ha itu sje...heheheh

ZWAN SABRI said...

Zwan pown suka stalk orang jugakk..
and zwan pown suka klaw org stalk zwan.. HEHE

MySuaraBlog: Solat Elak Mati Pucuk

Hanis MY said...

stalk yg positif takpe jgn negatif sudah...

Qaseh dalia adelia said...

qaseh pun suka .. tak berniat jahat juz nak tahu ..hihi

[sutera kasih] said...

stalk to learn something good, xda mslh kot hehe

Sunah Sakura said...

efa mesti selalu stalk blog akak kan???

Solihin Zubir said...

stalk utk kebaikan xpa..
jgn stalk utk keburukan dhla.. hehe..

YOUsoF said...

Stalk yang positif tu ok je... jangan sampai mendatangkan 'kebahagiaan' kat orang lain sudah lah.. ;D

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...