Tuesday, June 7, 2011

keindahan yang tak bisa diduga part 2

Assalammualikum dan hye all reader ^_^ hari ni nak sambung buat entry untuk part yg ke 2 pasal keindahan yang tak diduga part 2 oleh aku ketika pergi ke pulau perhentian best wo0 pi sana hehe keindahan yang memang menakjubkan kahkah memang best  satu pengalaman tak dapat nak digambarkan haha ^_^ ok meh-meh tengok pic-pic aku disana kahkah sesapa nak pergi leh la pi yea memang best sesangat lalala so moh layan pic ok!tak tengok part 1? punya lagi? meh tengok part 1 dulu pasal alkisah keindahan di pulau perhentian part 1




pic sebelum nak bersnorkeling menunggu pok cik driver bot haha aku yang berbaju hijau lagi sengeh2 syok nak snorkeling la kononnya haha






 


sebelum nak pi snorkeling sempat lg bergambar haha dari kiri kak ida,kiroh,aku yang tak pakai mask snorkeling dan maryam hehe.





 


aku yang berbaju hijau itu belah kanan tu yang tengah duk nak pakai snorkeling mask itu kahkah









aku yang berbaju hijau lengan panjang itu,tengah tengok keasyikan ikan berenang haha











dari kiri apa ka nama akak tu lupa plak haha,pastu aku yang lagi kusyuk dengar penerangan haha,kak maryam,dan yang laki itu adik kepada kak dekat tempat aku kerja ni firdaus.






 


dari kiri aku,kak ida,kiroh dan maryam tersenyum lebar baru ja lepas bersnorkeling di area kanak-kanak kahkah kira tempat kat situ kanak-kanak leh la bermandi manda sebab air tak dalam tapi kalau mai tengah-tengah dalam la juga haha








ini pic sehari sebelum nak balik penang ^_^








ni time lunch sebelum nak turun pergi snorkeling dan lagi berposing dari kiri maryam dan aku yang berbaju hijau haha










bergambar di nama chalet yang aku duduk tu arwana perhentian resort





ok itu saja pic-pic yang aku nak berkongsi dengan semua reader ^_^ dari part 1 hingga part 2 saja yea sudah abis hehe 


P/s : Thanks pada yang wish untuk birthday aku yang ke 12 0opss bukan la haha 22 la dah tua kahkah

8 comments:

Azza Firza said...

sy0knya bercuti, jeles azza :)

Tokan said...

waaa "piknik" x kabooo...nak mancing kat situuuuuu....

Sunah Mohammad said...

sakan no.....macam best je, kene tau berenang tak kalo nak snorkeling?

baincardin said...

gambar 7 tu siap ada aura tu...^_^

Mrs.Yie said...

best gak baca entri adik ni..asyik ada 'kahkah' je.. :)

YanaMIB said...

bestnya snorkeling beramai-ramai..hilang rs takut kan =)


thn ni tahun kembar..means nombor kembar..2011, efa umo 22...nice =)

mira said...

wawwaa..bestnya

YOUsoF said...

Seronok habis la dapat main selam² camtu.. teringin jugak.. tapi macam belum sampai masa je hehhe

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...