keindahan yang tak bisa diduga part1

Assalammualikum dan hye all readers hehe sorry lama tak update blog ok macam-macam hal yang terjadi pada aku sebelum ni adess..mood berblogging pun dah kurang but aku nak update ja benda ni,ok tak pa hari ni aku nak update tentang keindahan yang tak bisa diduga oleh aku pabila aku sendiri pergi tengok subhanallah sungguh besar ciptaannya, terasa nikmat pabila melihat keasyikan dan keindahan itu,nak  taw keindahan apa?


ok minggu lepas aku pi trip family day syarikat yang aku kerja ke Pulau Perhentian Terengganu! keindahan yang terdambar di sana sungguh menarik dan tenang subhanaallah memang tak menduga sebegitu rupa keindahannya!entry kali ni penuh dengan gambar ja la yea hehe so layan tengok semua gambar-gambar tu yea hehe




















err...ada lagi gambar tau tunggu part 2 pula lah yea semua kengkawanku ^_^

18 comments:

fRaMe+LenSeS said...

cantik sangat.. huu.. T.T

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wahhhh..

memang cantik...

dah lama mengidam nak p sana...

hehe

shida anwar said...

nyesal jenguk blog ni...hahaha..dengki gila x pi pi lagi kat sini..

CGG said...

cepat2 buat next entry ye..

cantek:)


kamu gi island hoping tak?

nora amila ghazali said...

saya suka laut... huwaaa napa tunjuk semua nie..

ejulz said...

cantik pemandangan.. :)

Mohamadazhan hjDesa said...

wah! pic menarik...

nampak ikan sekor2...ish3.air bersih...ada jala boleh menjala dah ni.hehe


Perodua Myvi 2011 Menggunakan Enjin 1.5L Bakal Dilancarkan (GambarMenarik)

saiazuan said...

wahhh.. rekreasi petang2 ni best.. :D

Mr feckry said...

gile cun tempat tu

baincardin said...

Sungguh indah ciptaan Allah s.w.t. Alhamdulillah...:)

YOUsoF said...

Sangat tak ternilai ciptaan-Nya kan..

ok la jugak dapat cuci mata. Biasa dengar dari kawan² yang dah sampai sana. Usop tak tau la tahun bila dapat peluang jejak kaki kat sana hehhe.



Sempat mandi manda tak kat sana?

Solihin Zubir said...

Subhanallah.. mmg cantik..
sy tringin nak pi..
x pnah lg smpai pulau perhentian tu..

Hanim Mahali said...

airnya nampak jernih sangat... mesti best kan??? tak pernah lagi dapat p sana... huhuhu

d_LA said...

SubhanaAllah cantik sgt2..dla keje kat tganu tp x pnh lg gi pulau..huhu..bilelah nak gi sn gak ni..

BRO_MONDAY said...

miss efa : ai jugak yam masih belom sampai ke sini lagi...('',) memam indah itu x dapat dinafikan lagi..semoga terpelihara lah hingga ke generasi akan datam...

Ujang9897 said...

jernihnya air..tak pernah sampai sini..grrr

YanaMIB said...

woo air hijau..cantek! nk ajak dak encem dtg cni aa..honeymoon utk ke sekian kalinya..ngeh³ =P

Siti Safiyyah said...

subhanallah.. cantik sungguh.. ni kat terengganu ke? hoho sadis sungguh. kampung ss kat sane tapi tak penah sampai sane lagi.