Followers

Saturday, April 9, 2011

"Segmen Mr. Kamikaze Yang Paling Senang"

Assalammualikum dan hye semua hurm dalam dok takdo idea nak buat new entry tetiba tengok dalam fb group ada someone ni buat segmen apa lagi jom pakat join nak? hari ni last day ok,aku last minit baru nak join haha. Senang ajo la segmennya nak taw cmno? huh meh-meh join segmen dari  kamikaze ngahaha senang sangat ni segmen dya so apa lagi moh tengok pic destop yang melekat kt screen laptop aku ni ekekeke :D


ni la rupa screen [ wallpaper ] destop yang aku pakai hahaha :P ok sudah siap short segmen huhu

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...