Tuesday, April 12, 2011

Review Blog

Assalammualikum dan hye semua huh mood hari ni nak review blog orang ja hehe boleh kah? huhu yes boleh lah yea ngee ok baiklah pagi ni nak review blog akak sorang ni yang memang sangatlah teringin nak berjumpa dengan akak cgg ni ,kenapa? sebab suka cara penulisan dalam entry dan dan cara penyampaian dalam entry blog akak cgg tu menusuk ke hati dan menjadi iktibar buat aku,ketabahan dya dan caranya aku suka sangat. First kenal blog akak cgg ni aku jadi silent reader aja selalu gak akak cgg tukar template blognya. Nak taw sapa akak cgg tu? ni kali kedua aku review ni huhu best blog akak cgg ni memberi kata-kata perangsang buat orang ramai :D termasuk aku hehe


itu dia akak cgg kita dengan husbandnya 



seronok aku tengok cara akak cgg ni sebenarnya akak cgg ni seorang lawyer ok salut sama akak, kata-kata akak cgg dalam entry blog sungguh megagumkan kalau dihayati sungguh menusuk dihati ikhlas dari sudut hati ini pernah tersebak baca entrynya memberi semangat pada anak-anak yatim terharu membacanya nak tau entry  mana ok mai tengok ketabahan dan liku-liku hidup akak cgg ok!


Akak cgg ni pernah masuk tv sebelum ni tak caya? mai tengok LIVE ON TV , aku dapat taw yang akak cgg nak masuk tv tu dekat entry bakal bersiaran. Sebelum ni pernah dah aku review blog akak cgg, tak caya? klik nama Akak CGG


aku suka baca semua entry akak cgg ni sebab banyak bagi kata-kata semangat, nak taw lanjut pasal akak cgg ni boleh lah pergi melawat dan menjengah ke blog akak cgg dan kepada semua blogger meh baca entry akak cgg yang ni blogger kental.


sekian review blog pada pagi hari wait untuk review blog lain pula siapa? tunggu la ok bye2 selamat bekerja dan menjalankan tugas anda semua

9 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. beshnya.. hih.. ;) nak jadi lawyer jugak leh dak?

naqiah said...

sat nk buka blog dia.. hehehe

hadiee said...

rajin betul dok stalk blog orang eh. huhu. stalk blog yg bagus xpa, byk manfaatnya. :D good job

::FAIZ FARISH:: said...

lawa header tu

CGG said...

ADIK:)

TERIMA KASIH...
TERHARU..
AKAK MENULIS KERANA JIWA..
MINAT MENULIS..WALAUPUN KERJA SEBAGAI PEGUAM PERSEKUTUAN..
MENULIS BERKONGSI PENGALAMAN, KEGEMBIRAAN DAN KEPAHITAN..

INGAT TAU..
KAMU KENE SELALU TABAH..
KUAT..
DUGAAN YANG ALLAAH BAGI ADE HIKMAHNYA..
ASALKAN KITA IKHLAS, DAN REDHA...LAMA KELAMAAN BAHAGIA SEBENAR AKAN MENJELMA..
APA DIKISAH KATA2 KUTUKAN, UMPATAN DAN EJEKAN ORANG?
ORANG TAK BERHAK HAKIMI KITA..HANYA ALLAH SAJA:)

MENGADU PADA ALLAH

gadisBunga said...

blog dia mmg besh..

*dari seorang pembaca tegar blog dia. :D

Dinaz said...

kena terjah ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

best2...pas ni leh review blog sis blogger rajin sakit 2011 ..hak3

Solihin Zubir said...

pernah masuk TV.. wow.. blogger feymes ni.. heheh...

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...