Anime Malaysia hebat!!

Assalammualikum dan hye semua hurm pagi tadi masa on ja blog tengok kat dasboard ada la satu blogger ni baru update blog nak taw sapa blogger tu? huh blogger yang rajin duk buat design si af ni update pasal kartun animasi malaysia mula berbicara nak taw apa yang dibicara kan? gahahaha geng animasi chit chat af ko tipu aku ka? betul ka tu? adess la >_< huhu tapi ada ka? ahaha tak pa nanti aku pi spot check tengok betulkah itu hahaha.


tapi paling best bila aku tengok hasil karya anak seni tempatan yang membuat animasi ni pergh hebat kau tak caya? anda kena percaya kerana animasi tempatan ni hebat  la sapa kata tak hebat? kira sama tanding gak la dengan anime di luar negara tu eceh, moh la kita mermatabatkan hasil karya rakyat tempatan so mari kita tengok hasil karya dari Rebirth Project ni ok? nak tengok website mereka? moh kita terjah blog ini dan juga fb lepa Rebirth Project


salut la sama korang ni terbaik dan hebat good luck dan moga berjaya.




9 comments:

ejulz said...

MALAYSIA BOLEH!!! heHe

aqmalazmi said...

fuyoo..hebat laa

naqiah said...

smart gler....

Muslimah Optimis said...

comel la.. asgmen ka ni?? hihiih

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

BOLEH TAHAN LA =)

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. menarik2. ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hebat kan?

Siti Fatimah Fuzz said...

anda di tag...http://eimah2328.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

YanaMIB said...

wow..hebat hebat..bangga je tgk web dorg sbb dh tau ank muda malaysia yg buat ^_^