1 Tube & Youtube

Assalammualikum dan salam sejahtera semua ok ketika dan saat aku tengah chit chat dengan member aku di FB tetiba member aku suruh tengok 1 video lawak katanya dan alkisah aku tengok link yang dia bagi tu adalah youtube? adess awatnya cheq bagi video dari youtube? cheq tak leh bukak la sebab dekat pejabat cheq tak leh bukak  youtube la kena block haha.Pastu aku tanya member aku tak da ka cerita lawak tu dalam 1 tube? tau member aku kata apa? huh 1 tube tu apa pulak dah?


aku gelak besar time dya tanya tu haha o0pss terlebih sudah hehe,pastu aku bagi taw la yang 1 tube tu lebih kurang macam you tube la gak. Tapi yang bestnya 1 tube ni diasasi ecewah oleh rakyat tempatan hehe dan paling best 1 tube ni hehe sebab tak diblock dekat office aku haha dan kita patut support website 1 tube ni  macam-macam video ada hehe 


member aku tu baru taw kewujudan 1 tube hehe so aku perkenalkan lah apa itu 1 tube pada dya ehehe tak pa-tak pa dah taw kan apa itu 1 tube? sapa tak taw? meh aku kenalkan 1 tube tu apa  hehe marilah kita sama-sama memartabatkan website dari rakyat tempatan hehe ^_^ moh la tengok vlog kat bawah ni erk dari salah satu blogger perok ni syamsid hehe rock la yoeb hehe hari nak promote vlog blogger-blogger pulak sapa ada buat vlog lagi? meh nak promote hehe  tengah tenet aku duk elok ni haha mood tak da kerja student semua exam so takdo kerja nak buat haha lapar terus tengok vlog kat bawah tu la haha 

MOOD :  bosan yang amat haha
psst nak pi BW dekat blog yang masih baru hehe




7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suka melaka...dan terliur lak tgk satay tu..huk3

::FAIZ FARISH:: said...

baru lagi, tak semua org tau...

dean said...

i tube lg lju video dia

fRaMe+LenSeS said...

y pntg tak kena blog la. ahahaha

zOeY zAu YaH said...

ada org minta saya buat 1tube tp mls nk ada byk akaun nih huhu...tp bguslah sbb tempatan punya kan.

YOUsoF said...

Baru tau jugak ni pasal kewujudan 1tube! ;D

mekaseh la kasi tau ye Efa..


Terus sapot hasil anak tempatan!! ;)

fRaMe+LenSeS said...

<-- baru blajaQ wat vlog. ahahaha