Monday, March 21, 2011

Uish mahalNya

Uish apa yang mahal tu? haha korang tengok TV tak? atau pi server kat market pasal benda yang satu ni mahal? apa plak yang mahalnya? ala tak kan tak taw kot? ala makanan ni mesti korang pernah makan ala fav orang ramai kot hoho, taw tak ni? meh nak bagi taw pasal ayam ok lagi sekali ayam ok huhu



 
dipinjam dari pok cik google


harga ayam la ni dah naik wuwu T___T taw naik berapa? mencecah RM8.50 hingga RM9.90 uish alamatnya kopak la siapa yang niaga jual nasi ayam adess susah-susah hurm nampaknya lepas ni tak makan dah la ayam wuwu 


owh...ayam mengapa perlu naik harga erk? sapa taw? aduss napa-napa perlu naik erk,aku pun tak sure la bab cmni huhu...ayam oh ayam bermacam ayam haha


so lepas ni tak yah duk beli ayam tak yah duk makan ayam mari kita melopong tengok ayam yang dimasak macam ni pakat melopong na haha jadi macam aku memang dah lama melopong  tengok ayam sebab tak leh makan wuwu allergic uhuk tapi ketegaq makan gak semua bedal so tanggung risiko la haha ambik ko layan ayam goreng berempah huhu sedap yum-yum


pic dipinjam curi dari google thanks pok cik google


nak taw lanjut pasal ayam mahal KLIK SINI

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mcm ni, baik bela ayam kat blakang rumah. hehehehehe

YUL said...

tu la mahal gile, padahal perayaan tkde pon rsenye bulan nie. tibe2 je naik. hahaha

CIK TOM said...

erk mahalnya..xmakan ayam la pasni..huk3...

She's retarded said...

alamak! terpaksa makan ikan je la lepas ni.
huhuhu

Anisa Hang Tuah said...

ayam sgt mahal tapi sedap

touya said...

nak makan kepsi !!!

Solihin Zubir said...

aiyoooooo..... ayam pulak naik harga.. adeyhh..

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...