Followers

Sunday, March 6, 2011

Penuh dengan emosi!!

Assalammualikum dan pagi korang huh semalam hari penuh emosi!!kenapa? pasal logo dekat bawah ni grr...aku buat entry ni sebab dicabar sebenarnya dengan seorang blogger ni hahaha siapa? si FAD atau lebih dikenali dekat SB or KBU dengan nama Pengemis Dunia...ok ni tak mungkir janji la...semalam tenet slow ok lalala




huh ni semua pasal MU kalah semalam dermm...Liverpool menang semalam ah.... tak pa adat perlawanan la tu kan hahaha tak pa MU bagi can ja tu dekat liverpool nak menang hahaha tu tanda aku tertekan sebab MU kalah ahaha apa-apa pun MU tetap hebat dimata aku biar la nak kata apa kahkah :p


semalam liverpool mengganas erk haha gol pertama dibuat oleh Suarez yang secara bersahaja melepasi tiga pemain United di dalam kotak penalti sebelum melakukan hantaran ke Dirk Kuyt yang menunggu di hadapan gawang lawan. lima minit selepas itu Nani menghadiahkan Liverpool gol kedua apabila tersilap percaturan dengan menanduk bola menghampiri pintu gol sendiri, sebelum mudah disambar Kuyt menewaskan van der Sar yang jelas kelihatan kurang bersedia.

Liverpool terus menambahkan sengsara United berpunca daripada sepakan percuma yang diambil Suarez namun van der Sar hanya mampu menampan lemah sebelum bola muntah itu pantas disambar Kuyt untuk gol ketiga The Kops pada minit ke-65.

Apa-apa pun tahniah buat liverpool sebab menang!!!ala MU kasi can ja menang tu hahaha apa-apa pun aku tetap sokong MU la fad lalala....ok dah-dah malas nak fikir pasal ni dah haish 


nak taw lanjut [ MU ] DAN [ LIVERPOOL ]


Tak habis-habis dengan YNWA tu ah dont like hahaha :( emo sat yea kahkah

13 comments:

aryl said...

terbaik =)
baru la die hard fans....

Bdk Kck (HajarRasdi) said...

efa! sama laa.. frust smlm MU kalah, off awal.. sbb tkot kna ngn pnyokong Liverpool.. =)

Ina said...

memang peminat tegar nih..he.he..saya tengok gak lar..sambil-sambil tido.

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan Ina

gadisBunga said...

gembira sebab man u kalah, boleh? huhu~

Imran nyambek said...

aaarrrgh mu kalah.aarrrggh

Solihin Zubir said...

grrrrrrr.... menci liverpool so much!
sgt kecewa dgn kekalahan MU..

dean said...

pasni mu klh ngn arsenal plk..ahaha

man yusoef said...

gemilang MU kalah, liverpool menang pon tak kesah..walaupon team fav cam hampeh league kali ni...nsib baik liga spnyol team fav power! hahaha

zOeY zAu YaH said...

sgsara peminat mu haha

ayulunera said...

fuhh...minat bola rupenye...ayu sokong team mne yang menang je...kuikui

ain said...

go liberpul..go liberpul.....;)

PeNgEmiS dUniA said...

ini bukan memuji ni . ni mengutuk ni , wt entry len cpt . hehe . kiding

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...