Followers

Tuesday, March 8, 2011

Pemenang segmen' IQ ANDA'

Assalammualikum dan morning korang semua huh sorry semalam lupa nak update pasal pemenang segmen 'IQ ANDA ' tu semalam last day untuk segmen tu hehe ada gak la sambutan walau sikit hehe apa-apa pun aku nak ucap jutaan terima kasih pada semua yang dah join. Huh sebenarnya dah ada pemenang taw siapa jeng-jeng hehe tunggu eceh.

Ada 5 orang pemenangnya eh ya ka huhu  siapa tunggu malam nanti aku kasi taw huh aololo tak sabar nuh sabar la sat malam nanti aku habaq la siapa menang taw jangan risau pasti aku kasi taw hehehe tunggu na semua yang dah join tu =) thanks la pada yang suport aku punya contest  ni...thanks a lot ok =)

entry paling pendek pagi ni hoho =)

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

siapakah pemenangnya

Encik Blogger said...

yeay.. EB menang.. YES! cantiklah.. huray.. huray.. hehehe.. menang celah mane..

My Aisy said...

harapan kemenangan...ahahaha...

Encik Blogger said...

EB menang.. huhuu

apezs shah said...

wah malam nanti baru nak umum ke efa suspend je.. apezs menang x haha..:p *walhal masok pon x.

DiaUmaiNiNaz said...

waa..dinaz da terlepas n melepas join efa punya segmen...

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...