Masih terbuka!!

ok takmo panjang-panjang entry malam ni just nak bagi tahu ingat tak pasal segmen yang aku buat hari tu? tak tau ni kalau nak taw klik dekat [ SINI ] Dan aku dah review apa hadiah yang dapat ok tak tahu gak klik [ SINI REVIEW HADIAH ] masih sempat tarikh tutup 8 Mac 2011 ok!!siapa yang rasa nak join segmen tu moh la join ok :) hadiah dya tak la  besar mana kecik ja, hurm so far ada gak yang nak join ingat tak ada la yang nk join kekeke :D

ok pada yang belum join jangan lupa taw masih terbuka ok hoho bukan dah tutup ok!! hikhik :D masih sempat taw kalau nak join lagi segmen tu yerp so ingat 8 Mac 2011 bakal tutup segmen tu nah, nak bertweet la hoho

1 comment:

dean said...

saya sudah join segmen ne..meh r tgok jwpn..

http://mamatsudin.blogspot.com/2011/03/segmen-iq-anda.html