Tuesday, March 15, 2011

Icon chat

Assalammualikum dan morning semua, huh semalam masa dekat chat di FB dengan group sembang blog LM yang dicreate oleh 1 blogger ni iaitu Kak LM  masa chat-chat kat situ ada plak yang tak berapa reti nak buat icon chat dekat FB tu huhu ok baiklah untuk itu aku terasa nak buat entry pasal icon chat tu la pagi ni hehe siapa yang tak taw tu boleh la trai yea huhu have fun for this icon bagi yang tak berapa taw nak buat leh try ok!! dulu kawan aku punya la kemut nak bagi taw cmna nak buat icon tu....hurm tak pa aku dah taw buat pun haha :D enjoy it haha

:42:
O:) O:-)

 o.O O.o

 :'(

 :3

3:) 3:-)
:-( :( :[ =(

:-O :O :-o :o

8-) 8) B-) B)

:-D :D =D

>:( >:-(

<3

^_^

:-* :*

:v
<(")
:putnam:
:|]
(^^^)
:-) :) :] =)
-_-
8-| 8| B-| B|
:-P :P :-p :p =P
:/ :-/ : :-
>:O >:-O >:o >:-o
;-) ;)

2 comments:

apezs shah said...

salam

wah wahh utk chat je ke efa?
kalau utk posting n3 xde ke?
hehe...;)

Anisa Hang Tuah said...

:D

<3

<(")

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...