Harap Bersabar Yea

Assalammualikum,hye semua wuwu dua hari tak on9 rasa 2 tahun tak on9 haha ok gelak guling-guling jap huhu,aku busy sikit haha buat-buat busy kat rumah kenduri kawin sedara aku huhu terus terbungkang penat aku haha penat-penat kalau kenduri time hujan ni huhu apa-apa pun aku kembali berblogging haha jangan risau maaf noh huhu


Apa-apa pun harap semua pemenang bersabar nuh sebab aku menunggu 1 blogger ni sebab dya tak bagi lagi alamat dya tapi alhamdulilah dya dah bagi boleh la aku start buat penghantaraan huhu sabar nuh adess letih terasa huhu


ok entry begitu pendek wait for my next entry ok haha

1 comment:

apezs shah said...

salam

apezs nak juga efa.
walaupon xjoin haha.. leh x?
hehe hantar jgn tidak yea..
dapat hadiah ape tu..:)