Gathering KBU

Assalammualikum dan hye semua huhu nak cerita pasal gathering hari tu rasa lambat lak nak cerita haha sebab ramai dah buat entry pasal tu huhu,walaupun hujan ketika nak buat gathering tu namun semua berjalan lancar dan alhamdulilah sambutan yang agak memberangsangkan...agak terkejut aku dengan tetiba tengok fuh...ramai sungguh yang join nampak kereta semua banyak nebes ok haha ok fine aku pemalu wuwu T___T yang paling lagi malu time tu aku dapat taw satu cerita yang agak melucukan bagi aku. Aku gelak tak henti-henti bila taw satu cerita ni time gathering hari tu lawak tul la yang tau cerita ni hanyalah aku dan TASHA kehkeh,sungguh aku malu time tu tak dapat digambarkan dan nak tergelak pon ada haha,tapi sobsob terkilan pon ada sebab-sebab tak dapat kenai semua wuwu T__T  aku kena balik awal wuwu



sementara tunggu mereka semua sampai ke USM aku,hajar,bad,GK,dan juan sempat pergi berjumpa pakcu yang duk tengah makan dengan ady di shubaidah USM huhu sempat lagi kami snap pic haha






paling aku tak leh lupa dapat gak bergambar dengan YUYU hehe sumpah memang comel la yuyu ni






 semua pi gathering tu comel-comel sungguh oh..tidak aku ja tak comel miahaha



hehe memang hapenning la geng KBU ni walau aku pi sat ja tak dan nak kenal semua namun memang sempoi la semua huhu..


malas nak cerita panjang-panjang pasal gathering ni sebab ramai dah kot buat entry pasal gathering ni kan-kan? nak taw lanjut pasal gathering hari tu mai tengok dekat blog mereka-mereka yang hapening ni haha :P







yang ni ja sempat aku tengok yang lain nanti aku tengok nah hehe :),gila malu time gathering tu haha cabut larik~~~~~hahaha

21 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. ada jugak.. hihihi.. ;)

saya bukan tomato said...

hye ! sy pon ada jgk time gath tu ! kenai dak ? wuu T__T

CGG said...

waahh..
bila la nak jumpe kita nie dik:)

gadisBunga said...

amboi....semuanya kiut kiut...huhuhu~

Hanim Mahali said...

Yuyu blogger paling comei! Kecik ja...

Anisa Hang Tuah said...

everyone is comel
:)

A'IM said...

wah dah g gathering..hehe.best kan.. :)

Saiful Amin said...

Dapatkan movie2 terbaru, cerita artis, kisah2 pelik, seram, trick dan domain harga RM10 setahun..
smuanya d www.itsmesepul.blogspot.com ...like n follow ya!

Myra Jay said...

Rugi MJ tak join gath ari tu..huhuu..
Jeles nengok korg bergumbira.. ;)

efa said...

@fRaMe LenSeS bro nadh mesti ada sb laju ja buat entry haha

efa said...

@saya bukan tomato mana boleh tak kenal tomato yg comey tu hehe :)

efa said...

@CGG
hope so 1 day kita leh jmpa yea akak cyg hehe

efa said...

@gadisBunga kami tak kiut yg lain ja yg kiut hehe

efa said...

@Hanim Mahali yerp mmg comel+kecik ja yuyu ni hehe

efa said...

@Anisa Hang Tuah erk yea ka km tak pon hehe

efa said...

@A'IM
yerp dh pi yey mmg best sgt :)

efa said...

@Saiful Amin ok nnti nk pi jeguk jap huhu

efa said...

@Myra Jay tak pa next gathering join lah yea :)

~eZmALiZa~ said...

efa blk awal ye time gath aritu??ezma rugi xdpt kenal lame2... :(

Solihin Zubir said...

terkilan x dpt joinn.. =(

YUL said...

peh, seronok gile kan, blogger-blogger utagha gatthering, mmg jeles. huhu