BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

yehaak balik ja dari lunch tadi kedebaboom huhu apa yang baboomnya kelakar benor aku ni haha ok bukan apa encik ben kita buat segmen lagi ok!!kali ni terasa nak join huhu :)




Sila ceritakan latar belakang anda .. 

  • nama aku nurul aifaa binti Haji Manijas, dilahirkan di Hospital Besar Pulau Pinang pada 7 june, sah-sah la aku blogger kelahiran Pulau Pinang :) tahun ni umur aku akan genap 22 tahun ok dah tua ,suka melukis bila bosan dan peminat setia cerita dan komik kartun tak kisah apa semua aku bedal, aku simple ja orangnya, agak pendiam kalau dengan orang yang aku tak berapa kenal. Suka akan warna biru,putih,hijau sebab sejuk mata memandang dan warna tidak terlalu terang dan menyakitkan. anak bongsu dari dua adik beradik [ ok aku tak manja kak aku ja kot ] suka akan aktiviti lasak la juga, paling suka jungle treking. minat bermain badminton dan bola tampar. Pernah tangan aku telebam main bola tampar punya hal sebab bola terlebih angin [ salah tukang pam bola grr] tapi fun gila main bola tampar dengan team yang memang fun. 

Profesion anda sekarang ?  

  • Profesion aku sekarang sebagai seorang coordinator [ wireless printing ] disebuah syarikat swasta tapi duduk dekat tempat govermant.


Blog favourite anda .. kenapa ?  

  • banyak blog fav aku sebenarnya tapi malas nak nyatakan banyak-banyak cukup takat dua boleh tak?huhu kartunisubi sebab blog ni pencetus aku untuk melukis dan mengilai komik haha best baca cerita komik dari diorang wo0..dan juga blog ini online anime movie sebab blog ni aku asyik duk tengok online anime aku pencinta kartun [ anime ] sapa nak trai tengok pun boleh huhuhu

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • erk tak yah mention yea blog sapa huhu..aku tak berapa gemar blog yang lambat nak loading dan ada lagu yang gila punya rock kapak deraihnya huhu... [ tapi aku dulu ada gak buh lagu tapi lagu aku ok kot ngee :) ]

Impian anda terhadap blog anda ..
  • Aku nak improvekan segala penulisan aku dalam blog ni dan memperbaiki segala kelemahan dalam dunia blog ni dan mugkin satu hari nanti aku nak buat perniagaan melalui online dan berkarya dengan segala apa yang aku mampu lakukan insyaallah moga-moga impian menjadi kenyataan cewah haha

sapa-sapa yang nak join jom pakat-pakat kita join noh :) klik pada nama ENCIK BEN ASHAARI kalau nak join :)

12 comments:

Qaseh dalia adelia said...

dtg dr ganu jenguk pulau pinang

Solihin Zubir said...

awak pndai melukis eh?
lukis kt sy bleh? heheh..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

CikGadis said...

dtg dr perlis jenguk pulau pinang :):)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

As'Salam ,

Serangan datang dari Segmen BA

Follower yg ke -490

cheq pown org Penang..

mai la singgah sat blog cheq na..
http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

effa said...

mushi,mushi....cek terjah blogger dri penang..slm kenalan

Diari-Selebriti-Mama said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA
n terus follow kamu efa ^^

moga impian kamu menjadi kenyataan

jemput ziarah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/kapal-terbang-vs-kereta-mana-satu-oihh.html

Golden Rose said...

salam perkenalan...datang dr blog BA...kita sama negeri.

jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???