Thursday, March 31, 2011

50 BLOGLIST BLOGGER BERSAMA AIM DAN MIA

Assalammualikum dan morning semua huh pagi ni tak da idea nak buat A.K.A aku ngah serabut pala tapi nak update gak blog takut usang dan bersawang haha dalam tak da idea tu tetiba teringat 1 segmen ni so aku  nak join 50 BLOGLIST BLOGGER BERSAMA AIM DAN MIA, hehe nasib ingat lagi segmen ni huhu ampa kenal tak sapa AIM DAN MIA tu? haha meh sini ni la pemiliknya



 ni la aim&mia [comey mia kan?] huhu 


kenapa harus ampa join? huh sebab banyak maafaatnya nak taw apa?


  • 50 blog terpilih akan dimasukkan kedalam sistem Auto Ping di fan page Kindofsoul
  • 20 blog terpilih akan direview bersama post-post terpilih
  • 50 blog akan dikomen untuk kelihatan lebih mesra pembaca
  • Setiap entry baru akan disertakan sekali salah satu blog terpilih selama sebulan ( 1 blog= 1 entry)
  • Membantu memperkenalkan blog anda dan seorang follower anda kepada blogger lain


bagus si aim ni nak buat segmen cmni huhu ni kira support blogger-blogger lain la gak so jangan lupa join 



aku nak tag




blog yang aku nak review adalah






aku nak review blog yousof ni huh kenapa?sebab minat tengok header dya hehe comel sungguh kartun tu erk-erk dulu header dya lain tapi sekarang lain ini pun lawa hehe suka cara penulisan blog dya yang kononnya humble tapi best menyelit-yelit pelbagai benda positif dalam entrynya hehe tengok ja header dya masih ada plan B huh macam-macam plan lah dya ada nk buat entry dya sebenarnya hehe tak caya pergi la jeguk blog dya yea,1 lagi yang menarik blog dya ni aku suka tengok animation yang diselit dalam blog dya dan juga suka baca entry berkenaan pic yang dya tembak di taman bonda ibunya hehe taman apa?taman orkid ok,lawa dya snap pic bunga tu like ok.nak taw apa best blog dya lagi pergi la jeguk yea huhu

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

comel.. suka3.. hehehe

A'IM said...

wah nice.. kalau nak tau kebaikan lain tunggu jer..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

aku dah lama follow blog Yusof

YOUsoF said...

TERIMA KASIH KAWAN! ;)

YOUsoF said...

TERIMA KASIH KAWAN! ;)

YOUsoF said...

TERIMA KASIH KAWAN! ;)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...