Followers

Wednesday, February 23, 2011

Yeah Malaysia menang!!

assalammualikum dan selamat pagi korang...huh semalam tengok tak perlawanan bola sepak MALAYSIA lawan PAKISTAN? hoyeah aku tengok semalam punya la best kalau bab-bab bola ni tak hinggat kat jiran dah bila time dah gol atau hampir-hampir nak masuk gol huhu best wo0..terjerit-jerit bukan aku ja jiran-jiran aku pun sama da..

Kalau duk umah kauters tu lagi la dengar kuat tapi semalam duk kedah ja huhu..tak la kuat sebab jauh sikit, best ja perlawanan bola semalam tapi yang tok hok bestnya si Khairul Fahmi dan salah sorang pasukan Pakistan tu huh taw kan? sebab apa? bagi yang tengok la kan, Hurm last-last kena kad merah kuang-kuang huhu apa-apa pun tahniah buat skuad pasukan MALAYSIA kerana berjaya menewaskan PAKISTAN 2-0 yeah memang terbaik la pasukan MALAYSIA kita kagum aku huhu =) Buat pasukan MALAYSIA sekali lagi tahniah yeah happy sebab menang suka =) walau apa pun orang cakap aku tetap sokong MALAYSIA huhu

nak taw lebih lanjut perlawanan MALAYSIA

p/s: MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA HIKHIK =)

7 comments:

apezs shah said...

salam

efa tgk ke? apezs xminat hehe.. tahniah utk malaysia.;)

Mr feckry said...

steady la malaysia!

baincardin said...

Salam.

Tahniah!^_^

*Subhanallah! Adakah kita mampu hidup beramal lebih daripada 900 tahun? Jom kita hayatinya bersama. :)

Encik Blogger said...

memang terbaik.. tp rase klakar tgk keeper malaysia kene tendang tu.. apa da.. amek kad merah satoo~

aibaks said...

tahniah! hmm.. mmg ganas tul si pakistan tu.. saje je wat perang psikologi..

YanaMIB said...

terbaek aa mesia menang 2-0 tu..kita x tgk pn bola..hehe~ =)

::FAIZ FARISH:: said...

Malaysia boleh

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...