Tarikh tutup

tarikah tutup  segmen IQ ANDA yang aku buat tu akan ditutup pada 8 mac 2011 ni ok kepada siapa yang tak join lagi tu meh la join join dekat sini SEGMEN IQ ANDA Wokeh? jangan segan silu untuk join na, hurm ada gak orang nak join ingat tak da huhu thanks la pada yang join tu erk terima kasih sebab join segmen aku yang pertama kalinya itu huhu =) 

Dan hadiahnya akan aku review pada hari ahad ni hokey jangan risau akan daku review kannya nanti hikhik so apa lagi moh la join segmen tu oraite...hurm sedih plak baca entry ENCIK BEN ASHAARI yang ni tetiba sedih kejap aku wuwu dan terkejut dengan salah satu komen disitu tapi entah la tapi bagi aku persahabatan dalam alam maya boleh dicari tapi memang betul nak cari yang jujur dan ikhlas tu susah hurm..entah hari ni mood sentap+sedih ja kat office aku ni haish...sabar ja la emo jap wuwu

sedih

7 comments:

syairahmohdanuar said...

alaa..chill babe :)

A'IM said...

wah dah muka baru blog kamu

::FAIZ FARISH:: said...

sabar je la...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
HARINI SAYA MODE LAPO LAPO

YUL said...

susah gile la nak jawab, huhu, nk join tp jawapan pon tak tau :P

Sunah Mohammad said...

ape yang jadi efa? lama tak jenguk blog ni...berapa jam ek tadi..:p

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html