SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS



Ok dikala kebosanan melanda jiwa + mengantuk yang amat sangat ni aku nak join segmen abang ben kita eceh segmen apa sila lah KLIK pada nama si blogger yang sudah pasti korang kenal [ BEN ASHAARI ] <-----------tu huh, sapa rasa follower dya banyak tu silakan join yerp,segmen ni sampai malam ni ja sampai pukul berapa? kena tanya abang ben sendiri erk huhu so aku mengjoinkan diriku dalam segmen ini ehehe =) so moh la join kengkawan ^_^  simple right..

15 comments:

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)

::FAIZ FARISH:: said...

Ben ni popular beno

JIJI YU said...

kompom ko akan naek sikti pas ni..bro ben terbaek

ejulz said...

ejulz tag efa.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/1st-ga-besday-my-dear.html#links

Hanis MY said...

wow wiii goodluck sure masuk senarai en ben nanti...

Sunah Mohammad said...

nakalnye budak ni ye...:D

BRO_MONDAY said...

efa : folo folo folo!!! salam pekenalan tau !!! ai jadi follower 405 blog yu...cantek header!!! ('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "1st GA Besday My Dear"
2.New Entry "Segmen : Saya punyai 100 hingga 500 FOLLOWERS"
3.New Entry "CPK@1 FC di Futsal Karnival WOW Putrajaya 2011"

man yusoef said...

smoga berjaya *apekah?

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

AdiaLuze said...

Salam perkenalan....

Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Jom join GA akak !

Bella Ayub said...

salam.. bella datang daripada belog abang ben asaari :)

selamat berbelog ..

feel free to visit mine

manggosteen said...

join gak segmen ni tadi..blog BA mmg best..byk segmen2 best bley join..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

mr.syazwan said...

banyak sungguh segment dia kan

aibaks said...

wa.. abg ben wat segmen baru.. nice..