Sesiapa leh ajar?

Photobucket

penat la memikirnya..


macam mana nak buat kalau,bila nak post link di fb dekat kelab blogger ka blogger tercinta ka dan lain-lain kan?



tapi bila share link blog jadi macam ni ok aku bagi tunjuk kat korang 



hope korang leh bantu aku yang tetiba blank nak fikir macam mana nak buat


contoh sebelum nak post dekat blogger tercinta


lepas dah buh link blog


dan-dan kenapa dya tulis camtu lepas bubuh link tu erk?dan setengah orang tak leh bukak link tu erk aku pun dah pening ni korang leh bantu tak aku ni?



tolong...........aku dah tak reti pening dah memikirnya dari tadi...habis semua orang aku tanya setengah suh tukar settings setengah kata tak taw camna ni erk aku mula blank...kosong semuanya uhuk 



 HELP ME WHAT CAN I DO NOW!!!


Photobucket


OTAK AKU DAH BLANK MEMIKIRKANNYA WAA...

21 comments:

ch!natsu said...

saya surrender awl2.. sy mmg xtau..
huhu minta maap~

Puteri Zaza said...

alamak zaza nak ajar pon xtau coz xpnh jadi camni

Cayril Ikhwan said...

cube try login blog awk tu

::FAIZ FARISH:: said...

haha, akupun tak reti..... aku ni innocent

zOeY zAu YaH said...

x tau lah..x penah tgk jd camni

JIJI YU said...

aku tau je..tapi macam tak tau dh plak..

arep_lockermonth said...

erm! arep pon blur blur ayam gk pasal nak post link!

apezs shah said...

salam

efa apezs sendiri tak tahu nak cakap mcmane.. tapi cuba efa paste yg kat link tu ialah link yg dah publish kat blog bukan yg preview k.. cubalaa.. apezs takot yg tu je.. atau pon on off lappy ke atau line k.. apezs sendiri pon tak pasti.. hee sorry tau,

DiaUmaiNiNaz said...

tumpang nak tahu jalan penyelesaiannya...tak pernah buat pon..

Deeyaudeen Sabri said...

pelik je ni.. dah login ke? :)

efa said...

@ch!natsu huhu tak pa la nk wat cmna

efa said...

@Puteri Zaza uhuk cmna erk hua

efa said...

@Cayril Ikhwan dah login pastu cmna?

efa said...

@::FAIZ FARISH:: hua...uhuk cmno ni

efa said...

@zOeY zAu YaH uhuk tak pa la

efa said...

@JIJI YU la plak dh adess

efa said...

@arep_lockermonth erk blur2 ayam miahahha mcm2 lak

efa said...

@apezs shah wasalam ok jap lg blik nk try

efa said...

@DiaUmaiNiNaz uhuk dinaz help huhu

efa said...

@Deeyaudeen Sabri dah la udeen

hakeem kira said...

aik . tak penah lak jadi camni . tu link copy dari mana ?