Monday, January 17, 2011

Red Carpet

Jom tengok fesyen baju orang luar negara time Red Carpet [ Golden Globe Awards] Let See there fesyen ;) macam-macam la pereka fesyen luar negara ni buat hoho :)


Angelina Jolie

Julia Stiles


 Helena Bonham Carter



 Lea Michele



  Kaley Cuoco



 Jennifer Lawrence



 Jenna Ushkowitz



 Jessalyn Gilsig



Sandra Bullock

 

Nicole Kidman



 Scarlett Johansson



Natalie Portman


Julianne Hough

Christina Hendricks




Leighton Meester


rekaan mana yang korang rasa is ok and nice? :) aku suka yang  Leighton Meester & Angelina Jolie punya baju hehehe sebab aku suka tengok fesyen lengan panjang :) sebenarnya ada banyak lagi fesyen baju ni...tapi adess aku malas dh sebab nak pergi makan ;) jom pergi makan lapar...korang dah makan lum ni

9 comments:

apezs shah said...

salam

efa apezs suka Lea Michele.. Nice hehe...;) dah makan pon.. kenyang dah.

man yusoef said...

yang bernama Helena Bonham Carter itu pakai baju apekah??...haha..

Cik Shag said...

SUka tgk AJ punya baju. Hehe. Tengok lah, artis barat pakai labuh2 p majlis. Artis kita, selagi tak nampak peha mengancam, selagi tak nampak lereng bukit, tak sah! Hmph~

YanaMIB said...

taste kita sama aa..huhu...angelina jolie pakai apa pn tetap hot yu! ^_^

Syafiq Rosli said...

semua cntik2..

YOUsoF said...

semua cantik.. tapi saya tetap pilih style wanita bertudung kat Malaysia ni.. hehe

aibaks said...

cakap pasal pereka fesyen ni.. aibaks kadang2 tgk gak citer runaway tu.. best gak tgk fesyen2 baru ni.. pelik pun de gak..

HAZWAN17 said...

semua cun-cun belaka

Solihin Zubir said...

sy suka scarlett johansson.. heheh...

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...