Monday, January 3, 2011

pelik tapi benar

Salam and hye semua...korang penah tengok benda pelik-pelik?hahaha...ni first time aku tengok benda pelik la bagi aku bagi korang?entah up to korang la kan?hahaha...apa-apa pun benda ni memang pelik+luar biasa hahaha...jom tengok miahahaha jeng-jeng...


benda macam ni?main tenis dalam air adess...tapi benar...dua orang kat dalam pic tu adalah Rafael Nadal and Roger Federer walk on water?huhu


nak tengok video dya meh [ TERJAH INFO NI ] Maaf yea tak dapat nak tunjuk video sebab kat tempat kerja aku ni tak leh bukak video tu...hahaha :P

13 comments:

Anisa Hang Tuah said...

woww..
saya mahu terjahhh

DiaUmaiNiNaz said...

buat benda luar biasa nak tarik perhatian ramai ke??...kalau da tak cukup tanah tu mungkin la...
macam2 pelik skrg ni..tak mustahil..

efa said...

@Anisa Hang Tuah yeah gi terjah cepat tengok lekas hehehe

efa said...

@DiaUmaiNiNaz haahha tu la kan macam dah tak da tempat lain kehkeh :)mmg pelik huhu

WAHIDA ALIAS said...

fuyooo..pon boleyh ke?

YanaMIB said...

huaa kita pn xleh tgk video tu..tsk~

mcm² org skrg kn..pasni tgk men badminton ats awan lak..hehe~ =P

aibaks said...

takpe.. lepas ni kite cari plak yang main futsal atau ombak besar.. hehe..

ni cume grafik je mek..

Fxysche Nas said...

ha..real ke x ni..
kne terjah video nyeee
ngeh2

efa said...

@WAHIDA ALIAS hahaha boleh..ja

efa said...

@YanaMIB bahahha itu tnda kena block kuin2 :)sb tu tak leh tgk.. main badminton ats awan fuyo0..nk tgk la kalo ada cmtu huhu..

efa said...

@aibaks fuyo0..futsal ats atau?ombak besar...mampus da...grafik erk?bkn real ka huhu

efa said...

@Fxysche Nas nk tahu real or not gi tgk huhu

cik miera said...

ish..betul ke ni..?haha..cam susah nk caye.huhu

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...