Sunday, January 9, 2011

JUARA!!!

orite korang semua mesti dah taw siapa pemenang AJL 25 kan? hoho di facebook,twitter,blog....adess...semua cerita pasal Ana Rafali tu...ada yang suka ada yang tak..macam-macam pula kan? Apa-apa pun juri dah memilih pemenangnya tak leh nak salahkan sesiapa biasa la kan adat bertanding ada menang ada kalah ya tak? Pada yang kecewa....janganlah terlalu kecewa....tunggu AJL 26 nanti pulak erk mana taw artis yang korang sokong menang hikhik :) For Ana Rafali :) you great tahniah buat anda :) best tengok dya duk dalam sangkar tu... ngee ;) i like your voice Ana rafali :) yeah...


34 comments:

man yusoef said...

tak nak..nak yuna gak menang..hahahha

Pembawa_Wacana said...

sokong!! :)

Ezal R said...

Congratz2!!

apezs shah said...

Efa nak Yuna gak menang... tak nak wawaaaaaaaaaaaaa.....Tahniah utk Ana awek saya. ahakz.

Isteri Yang Comel said...

keciwa gak.. tapi dah rezeki anna kan...

gadisBunga said...

rezeki dia bolot semua. lepas ni mesti ramai lelaki intai dia. huhuhu~

tapi personally saya nak FT menang. sob sob!

efa said...

@man yusoef alolo...tak pa tunggu AJL 26 plak hihihi

efa said...

@Pembawa_Wacana thanks hahaha

efa said...

@Ezal R yeah...

efa said...

@apezs shah hahaha tunggu AJL 26 plak hehehe...huh awek apezs...

efa said...

@Isteri Yang Comel huhu tak pa tunggu AJL 26 erk...tu la dh rezeki ana kan nk wat cmna lg..

ADfeez said...

sabo jela... ekekekek

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

::FAIZ FARISH:: said...

tak minat dia...

DiaUmaiNiNaz said...

Tahniah Ana Raffali..tapi next time Yuna pulak ok!..

YOUsoF said...

Yeah! Tahniah Kak Ana... ;D

YOUsoF said...

Nak try ngecek hadiah kat dia la pasni.. hehehe

cHoc0^miNT said...

menang kalah adat pertandingan...tapi from my personal point of view...lagu tlg ingatkan aku ni mmg la best, tapi it's to0 plain utk dijadikan juara...biasa2 je..bnyk lg lagu yg lebih layak...tato0 npa dia menang...juri tgk tang mana yg dia layak pon tataw la...hahaha

SyedGraphiX said...

ana janji nak blanje sy makan.. korang jgn jeles ea! XD

YanaMIB said...

she's not in my list..haha..tp dia ada dlm juri pro punye list..grr~ =P

aibaks said...

tahniah ana rafali!

YOUsoF said...

Tahniah kak!! ;)

bukan photographer said...

waaa..blog ni sokong ana plak..banyak y bat entri xsetuju die menang..huhu

efa said...

@gadisBunga hahaha...tak pa AJL 26 nnti kalo FT masuk mana taw dya menang plak kan2

efa said...

@ADfeez yeah betul tu..

efa said...

@::FAIZ FARISH:: habis minat sapa?

efa said...

@DiaUmaiNiNaz yeah...tunggu AJL 26 plak erk..

efa said...

@YOUsoF huhu...yeah..segalung tahniah buatnya kan..

efa said...

@YOUsoF w0o..kasi adiah apa?nk gak :)hahaha

efa said...

@cHoc0^miNT biasa la tu...cmna nk wat dh juri dh tentukan...tak leh nk wat pa..dya pilih cmna pon entah la..sb lagu wat sendiri kot..entah la

efa said...

@SyedGraphiX ya ka...ah...jelas jap hahaha

efa said...

@YanaMIB hahaha kak yana ni...mmg la..juri lebih memihak pada dya...kehkeh

efa said...

@aibaks yeah...segalung tahniah utk dya kan..

efa said...

@YOUsoF aish..bapa kali tahniah la...

efa said...

@bukan photographer huhu...betul tu..tp i like ana raffali hehehe

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...