Followers

Thursday, January 20, 2011

JOM GEGAR BLOG


Kali ni abang ben ada wat satu segmen..iaitu JOM GEGAR BLOG, Aku terlepas pandang lak segmen ni huhu..gara-gara sever network kat opis ni aduss down plak server dya time lunch..nasib lepas tu dah ok aku pon ambik perluang ni nak join segmen abang ben kita ni ahakz..sebabnya dah tak taw nak wat pa huhu..agak lewat aku join...terlepas flight hahaha :P so pada sesapa yg nak join jom la join ngee :D klik ja kat nama   [ BEN ASHAARI ] Tu  ok  Let join :)

1 comment:

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...